8.4.2010

Ensimmäinen atc-vaihtoni

Ehdotin kortinvaihtoa Outille, joka lähtikin heti mukaan, ja sain postissa hänen tekemänsä hienot atc:t "Hyvää pääsiäistä" ja "Imagination". Ensinmainittu tuli yllätyksenä, ja oikein hämmästyin, miten siinä onkin toivomieni vintagelapsien lisäksi käytetty juuri omia lempivärejäni vaalean- ja tummanpunaista ja ruskeaa! Kuoressa oli myös kivoja askartelumateriaaleja, jotka pääsivät heti käyttöön. Suurkiitokset Outille!

Lähettämässäni kiitoskortissa oli kotipihan krookuksenkukka, mutta kaikki muu olikin sitten hieman vinossa. Varsinkin nuo Tiimarin läpinäkyvät tyynykirjaintarrat oli ihan mahdotonta saada suoraan. Ajatus lienee kuitenkin tärkein. Ja ne lähettämäni atc:t olivat jo aiemmin postattu "Ompelujones" ja allaoleva "Toivomukset":
Kalankuva mainoksesta lehdestä, irtosuomut leikattu muovisesta askartelukukasta, evät höyhenistä. Pohjakartonki on molemmin puolin hiekkakuvioitu. Kolikot ovat peräisin historiankirjasta ja niitä on vähän lakkailtu kynsilakoilla. Vedenkiiltävä pinta on leimattu kirkkaalla kohopulverilla ja vesikasvit ovat purettuja langansäikeitä, jotka liimasin kortin pintaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!