10.4.2010

Pari 3d-korttiakin välillä


Muutama 3d-kortti on jäänyt julkaisematta, vaikka aina välillä niitäkin rakentelen:
Valmiiksi stanssattu Flower Fairies -keiju sai punaiselle korttipohjalle seurakseen kuivatun neilikkaruusun(?) kukan, jonka kiinnitin lävistämääni neliönmuotoiseen aukkoon kalvon ja kontaktimuovin väliin, ja lisäsin keskustaan ääriviivatarratekstien keskustoja. Lisäksi kortissa on kuviolävistäjällä tehtyjä kukkia timanttikeskustoilla ja Tiimarin perhonen, eli meikäläisittäin aika paljon koristeita. Nauhat ovat lakanakankaasta.

Le Suh:in enkeli sinisellä, reunastaan boordilävistäjällä leikatulla korttipohjalla kaipasi koristeen vain alapuolellensa, joten laitoin siihen lävistäjällä tehdyn kukan rubiinikeskustalla ja Tiimarin skräppipaperista leikatut lehdet. Näin jälkikäteen ajateltuna kukka olisi tietysti pitänyt keskittää kuvan keskelle, eikä kortin keskelle, koska tuo leikattu reuna on lyhyempi kuin takakansi.


Tiimarin suloinen 3d-nalle tuo ruusuja tässä lilapohjaisessa neliökortissa. Nallen taustalla on kiemurakuvioinen kuultopaperi, jonka alla on revitty ja reunoistaan lilalla maalattu valkoinen paperisuikale. Yläkulmassa timantilla somistettu ääriviivatarra ja alareunassa valkoinen nauha. Oikeassa laidassa kuviosaksilla reunastaan leikattu pala skräppikartonkia kädentaitomessuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!