26.4.2010

Vappukortteja

Vappuaiheisia kortteja ei ole ikinä ennen tullut tehtyäkään, mutta pitihän sitä koettaa onneaan Taitotaivaan design teamin haussa, jossa vappu oli aiheena:
12,5 x 12,5 cm:n kortissa kokeilin Koukussa kortteihin -sivuston haaste 1:ssä neuvotua ikkunasyvennystekniikkaa, joka onkin ihan kätevä juttu paksujen koristeiden suojaamiseen litistymiseltä. Minun koristeeni on viipperä, jonka näpersin vastakkain liimatuista neliöistä vihreää ja keltaista paperia, joihin leimasin kuplamuovilla punaisia palloja. Keskustassa on iso paljetti ja haaraniitti, varsi on pumpulipuikosta, taustan vauhtiraita tapetista. Pelle on vanha kiiltokuva ja ilmapalloboordi netistä tulostettu, raitapaperi Askartelukerhosta. Serpentiinit leikkasin ohuehkoista papereista, jotka rullasin sukkapuikon ympärille. Aika railakas kortti meikäläiseltä! Ja näiden iloisten väriensä takia valitsin tämän 1-vuotiskortiksi kummipojallemme... aika epäreilu kummitäti, kun ei sen kortteja saa kokeilla tai maistaa.
ATC:hen ikuistin yhden lapsuuden ikävän vappumuiston, joka kyllä toistui useammin kuin kerran! Kortin nimi on "Taivaan tuuliin". Ilmapallo on pullea tarra, johon piirsin valkoisella heijastuksen ja mustalla narun. Tyttö on tulostettu, hattu leikattu lahjapaperista ja somistettu koholiimalla, talo ja taivas leikelty lehdistä, alaosassa on musta nauha ja reunoissa helmiäispaperista Fiskarsin boordilävistäjällä leikatut pitsit.

1 kommentti:

  1. Onnittelut Motivetin viikkoarvonnan voitosta :)ei muuta kuin valitsemaan leimasimia!

    Ihanan raikas vappukortti :)

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!