5.5.2010

Äitienpäivä, osa 1

Viisivuotiskekkereiden (2 kattausta) ja vapun puitteissa tuli vietettyä monta päivää blogin ulkopuolista elämää, mutta oli mukavaa huomata, että tällä välin olin saanut paljon ihania kommentteja ja ensimmäiset kaksi lukijaa. Kiitos ja tervetuloa!
Ensimmäinen äitienpäiväkortti lähti tänään postissa omalle äidilleni; se tulee aina tehtyä hyvissä ajoin, kun välimatkaa on 1000 km. Anopin kortin ehtii vielä lauantainakin, kun käteen saa antaa:) Korttien sisälle kuuluvat tietysti lastenlasten piirrokset.
Vintagekuvassa harjoittelin taas soikion leikkaamista. Taustalla skräppipaperi (, en enää pysy laskuissa mukana, mistä) ja punainen banaanipaperi (Harrasteesta). Ruudullinen nauha on Folian (hää-) askartelupakkauksesta. Kukista pienemmät on tehty kuviolävistimillä, samoin kuin ison kukan valkoiset sanakirjaterälehdet. Ison kukan alin osa on silkkikukasta (ostin monikukkaisen oksan Halpahallista eurolla), jonka värjäsin musteilla metallihohtoisen ruskeaksi. Nappi keskellä on itsekovettuvasta massasta muotoiltu; valtaosan tuosta näytepakkauksesta annoin lasten käyttöön, ja jälkikäteen olen harmitellut, kun en huomannut enempää korttiaskarteluun sopivia koristeita tehdä. Napin, nauhaa ja kankaanoloista paperia halusin tähän korttiin, koska äitini on ompelija. Jos ompelutaitoa olisi periytynyt minullekin, niin olisin varmasti surauttanut vielä suoralla ompeleella reunukset korttiin! Tuo verkko on tummanvihreää hedelmäpussia, jota sotkin vähän ruskealla kynsilakalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!