11.5.2010

Joskus jotain voittaakin

Pari viikkoa sitten osui onni kohdalle Motivetin viikkoarvonnassa, jossa kommentin jättäneiden kesken arvotaan viisi leimasinta. Valinnan vaikeus oli melkoinen, koska aiemmin omistin tasan kolme väritettävää leimakuvaa: yhden Motivetin, yhden Sarah Kayn ja yhden Magnolian. Koetin ottaa mahdollisimman moneen tilaisuuteen sopivia kuvia, ja kuvassa näkyvät valintani. (Se aiemmin ostamani Motivet oli oravatyttö auringonkukan kanssa.)
Kuvassa etualalla on muutama päivä myöhemmin kohdalle osunut arvontavoitto Koukussa kortteihin -sivuston haasteesta 2: Cupcaken paperikko, jonka lähetti Paperikeiju. Alla haasteluonnoksen mukaan tekemäni kortti, jota en ollut vielä tänne ladannutkaan. - Kokeilin tietysti, jatkuisiko onneni samalla viikolla myös Lotossa, mutta kyllä nämä voitot tällä erää päättyivät tähän:)
Sinisessä pohjakartongissa on punaisia ruusunlehtiä; ostin sitä Tampereen kädentaitomessuilta. Vihreä ohut kuituinen paperi ja heinämäinen naru, josta rusetti on solmittu, ovat Tiimarin setistä. Vasemmassa reunassa on kolme timanttisydäntä. Soikion leikkasin aukoksi ja laitoin siihen laminointitaskuun sommittelemani krookukset viime keväältä. Taustalla näkyy vaaleanvihreä kuvioitu tulostuspaperi, jonka olen ostanut Suomalaisesta kirjakaupasta.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!