17.6.2010

Kukka ja kimalainen

Taitotaivaan 6. haasteessa pyydettiin tekemään kukan muotoinen kortti, jossa on jotain lentävää. Tällä kertaa oli vähän mielikuvitus vähissä, joten yksinkertaisella pyöreällä kortilla mennään:
Leikkasin taas kuvisaksilla neliökortin pyöreäksi kukaksi ja tein keskelle aukon, johon teippasin kalvon, ja sen taakse kohotarrapaloilla toisen kalvon, jotta väliin mahtui Tiimarin punaisia helmiä ja muutama foliotähti. Tämä oli ensimmäinen tekemäni helistinkortti, enkä ole ihan varma, muistinko jokin aikaa sitten lukemani ohjeet oikein, mutta ainakin tämä toimii. Aukon kehystin lovetulla kuultopaperista lävistetyllä boordilla; tämänkin idean olen jostain blogista lukenut, mutta kun en laittanut paikkaa aikanaan ylös, niin en muista keneltä, anteeksi nyt. Ääriviivatarra siisti reunat. Punainen tausta on sisäpuolelle kiinnitetty paperi, johon teksti on tarkoitus kirjoittaa, eli tekstin yläosa jää siis näkyviin valmiissa kortissa.
Lentäväksi jutuksi halusin sitten jotain vähän lennokkaampaa, joten pyörittelin askartelupunoksista kimalaisen, jolle tein leivinpaperisiivet. Pörriäisen kiinnitin ohuella rautalangalla ilmaan leijumaan. Lähikuvaa varten taivutin kimalaista niin, että rautalankaa vähän näkyykin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!