14.6.2010

Vintagehääkortti tilauksesta

Sain keväällä tilauksen vintagehääkortista, jonka sain luvan julkaista jo nyt ennen häitä, koska todennäköisyys on aika pieni, että hääpari sattuisi blogiini eksymään. Kuva ja lakanapitsi ovat vanhoja tuttuja:
Netistä tulostettuun kuvaan lisäsin timanttisormuksen ja kynsilakkarannekorun morsiamelle, reunat tummennettu musteella. Taustana ihanasti kuvan värimaailmaan sointuva CreaMotionin skräppipaperi. Pitsi on vanhasta tyynyliinasta purettu ja jatkuu kortin taustapuolelle. Kukka on alunperin vaaleanpunainen silkkikukka, jonka värjäsin musteilla, päälle liimasin sanakirjasta (alttaritaulu-kohdasta) ja ruskeasta paperista lävistetyt kukat ja helmikeskustan. Helmiketjusta koetin ensin muodostaa kiekuroita, mutta kiemurakuvioisella paperilla suora rivi näyttikin paremmalta. Päivämäärän kirjoitin Tiimarin hääalbumiskräppisetistä otettuun ja musteella vanhennettuun tagiin, joka on kiinni haaraniitillä. Kortin keskustan ympärille solmin ruskean narun, jonka päihin pujotin putkihelmet, mutta se näkyy paremmin takaa otetussa kuvassa alla. Tässä kuva vielä sisältä:
Lili of the Valleyn kukkaleimasimella tein kakkossivulle embossatun valkoisen ja tekstisivulle himmeän metalliroosan leiman. Kulmaleimasin on Sinellistä. Ylhäällä vaaleanruskea nauha ja keskellä ruskea naru.
Takasivun keskipisteenä on ruskealle kartongille leimattu ja irtileikattu avain, jota koristin hilekynsilakalla. Taustana musteella vanhennettua Lemmenjoen seudun karttaa, jonka korkeusviivat näyttävät hauskasti jatkuvan taustapaperin kiemuroissa. Valkoisella embossattu kulmaleima on sama kuin ruskea kortin sisällä.

1 kommentti:

  1. Ihana kortti!! Muutenkin sulla tosi kivoja tekeleitä täällä blogissa!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!