15.6.2010

Magnolia-rippikortti

With this confirmation card I'm taking part on Just Magnolia challenge week 59. This is the only Magnolia stamp I have, so I covered the mittens on her hand with a rose to make the card more suitable for summer:) The card is so shiny, that I didn't get a better photo than this.

Sain tilauksen konfirmaatiokortista, ja päätin tehdä sen Just Magnolia Challengen luonnoksen mukaan, ainoalla Magnolian leimallani. Enkelin lapaset peitin ruusulla. Kuva on väritetty akvarellikynillä, lisänä kimalletta. Hopeinen helmiäiskorttipohja ja hopeavaaleanpunainen kohokuvioitu paperi ovat molemmat Sinellistä, lettinauha vanhaa varastoa, kukat Reprintin, lehdet avattua paperinauhaa. Nappi oikeassa alakulmassa on Tuiren päällystämä. Ristin kanssa jouduin vähän säveltämään, koska minulla oli ainoastaan kultaisia ääriviivatarraristejä. Väritin siis tarran ensin hopeanvärisellä maalitussilla, ja koska väri senkin jälkeen poikkesi vieressä olevasta hopeisesta ääriviivatarrasta, muutin pinnan kokonaan erinäköiseksi hopeisella hilekynsilakalla ja mustalla pikkupaljetilla. Tämän parempaa kuvaa en kiiltävästä pinnasta saanut, kortti on luonnossa vaaleampi.
Takakanteen laitoin palan Susannan Koukussa Kortteihin -sivuston salaisisten toiveistten mukaan lähettämää vaaleanpunaista paperia, joka kuvioinniltaan ja väritykseltään oli kuin tehty tähän korttiin.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!