28.7.2010

Kynäpurkki

With this pencil can I'll participate in the Charisma Cardz Challenge #29 "anything but square". It was so nice making somethig for myself for a change! Of course I wanted to use my favourite colour pink and a lovely vintage photo. Thank you for looking!
Ilahdutin välillä hiukan itseänikin, eli koristelin askartelupöydällä seisovan kynäpurkkini, tietysti vaaleanpunaisella ja vintagekuvalla! Säilyketölkin päällystin ensin Sinooperin ruusukuvioisella Sinna-paperilla ja tyttären huoneen tapetilla, joiden väliin kiinnitin boordilävistimellä tehdyn hopeanvärisen boordin. Netistä tulostetun kuvan leikkasin soikeaksi, mustasin reunat ruskealla ja leikkasin Taitotaivaan kakkupaperista kehykset. Alakulmassa on kolmenkokoisia helmiä. Kukka näkyy paremmin seuraavista kuvista:
Alimmaisena kukassa on läpikuultava valkoinen kangaskukka Siskolta, sen päällä You don valkoinen paperikukka, jonka reunoihin laitoin metallinhohtoista roosaa mustetta. Seuraava kerros on vaaleanpunaisesta Tokmannin kangaskukasta, ruskea paperikukka on Askartelu Sinisiivestä tilattu, ja ruusun olen ostanut Presentosta. Nyt ei haitannut kukan paksuus, kun sitä ei tarvitse tunkea kirjekuoreen:)
Kukan alta tulevat vielä esiin Tiimarin höyhen ja Siskon helmisiimakoristeet. Höyhenessä ja kuvan taustan ruskeasävyisissä portaissa toistuu kivasti sama rytmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!