14.7.2010

Pin up -tyttönen kortissa

Ihastuin noihin vanhoihin pin up kuviin, kun selailin niitä Koukussa kortteihin- sivuston K18 Aikuiseen makuun -haasteen innoittamana. Onnistuin ilokseni huijaamaan raitoja tekevää tulostintamme siten, että raidat eivät yltäneet pilaamaan kuvaa, joten pystyin kortinkin tekemään.
Tytön bikineissä on valkoista, punaista ja turkoosia, joten koetin siedättää itseäni tuolle turkoosille värille ja tein Tiimarin nukkakuvioidusta turkoosista paperista Fiskarsin kulmalävistäjän avulla kehykset. Siihen kortinteko sitten pysähtyikin pitkäksi aikaa, koska koen tuon värin niin hankalaksi, etten huolinut sen rinnalle oikein mitään muuta väriä. Niinpä jätin taustan luonnonvalkoiseksi; tosin tässä korttipohjassa on mukana kimalletta, ettei ihan yksiväriseksi jäänyt. Tehostevärinä käytin sitten punaista sydäntimanteissa, silkkinauhassa, kukan paperinarulehdissä ja Outin leimaaman kiekurakuvion kärkiin liimaamissani metallipaljeteissa. Valkoisen kukan ja helmihuiskaleet lähetti Sisko.

2 kommenttia:

  1. Minulla auttoi raitoja tekevään tulostimeen ihan vain putsaaminen. Olin jo valmis heittämään sillä vesilintua ennenkö liikkeessä sanoivat, että kokeilepa puhdistaa kaikki mahdolliset esillä olevat pinnat tulostimen sisältä haihtuvalla puhdistusaineella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Täytyypä kokeilla tuotakin.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!