9.12.2010

ATC-vaihtoja

Inspiraation lähteillä -vaihdossa oli aiheena harmaa ja punainen, ja vintagekuvapussista sopivan värisiä kuvia etsiessäni koin hienon flow-elämyksen, kun käsiin osuneet kuvat alkoivat heti kertoa tarinaa, ja ATC-kortti syntyi melkein itsestään! Kortin nimi on "Lusikat jakoon". Naisen kuvan olen saanut Papilta puikoissa ja lusikkakuvan Arjalta. Kertokoon kuva itse loput; tätä on turha selittää puhki.
Vaihdokkina sain vasemmalla seuraavassa kuvassa olevan Carita Oksan upean ja puhuttelevan "So gray" -kortin, jonka taustaa piti heti tutkia lähemmin, ja se näyttäisi olevan värjättyä foliota. Söpö ja oman makuni mukainen "Leipuri" tuossa vieressä on Siskon kanssa Tampereen tapaamisessa vaihdettu.
Sisko valitsi minun korteistani tämän "Enkeleitä, onko heitä?" -kortin samannimisestä KK:n kollaasihaasteesta. Tausta, jossa vuorottelevat himmeä musta ja sileänkiiltävä hopea, on postin tuoma lehtitilausmainoksen ennakkomainos tyyliin "tämä koru on sinun, kun tilaat", joka siirtyi saman tien askartelupöydälle käyttöä odottamaan.
Sain vihdoin kuvattua myös nämä marraskuun alussa saamani Liisa Ihmemaassa -vaihdon kortit. Tosi hienosti tehtyjä kaikki, mutta aika samanlaisia keskenään. Ehkä erilaisia olisi osunut kohdalle, jos olisin osallistunut 10 kortin vaihtoon viiden sijasta, mutta 10 tuntui liian isolta rutistukselta, kun kokonaisuudessakin olin juuri vasta päässyt yli 20 ATC:n. Omat viritelmäni tässä vanhassa postauksessa.
Satu, Piia, Minna, Cherry, Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!