7.12.2010

Pari vintage-ATC:tä

KK-haasteeseen piti tehdä helistinkortti ja tällä kertaa minäkin seurasin ohjeita toisin kuin ensimmäistä väkertäessäni kesällä. Tämän tein ATC-kokoon, ja se on vaihdettu:
Kortin nimessä "Helista!" on pieni viro-suomi -sanaleikki. Verbi tarkoittaa puhelimella soittamista. Tuo puhelintaulun kuva on peräisin Kodinykkösen mainoksesta, nainen puolestaan Arkkikaupasta. Helisemässä kalvon alla on Tiimarin läpikuultavia mikrohelmiä. Kehykset leikkasin ruskeasta kartongista ja koristelin messuilta ostetulla kukkatarranauhalla. Lukko- ja avainhaaraniitit toin Saksasta. Ruskea pohja on mattoa Marie Claire -lehdestä. Samaan värimaailmaan tein toisenkin ATC:n, nimeltään "Kaunokainen":
Tytön kuvan sain Arjalta, taulu samasta mainoksesta kuin yllä. Ruskea nuottipohja on Me-lehden kannesta ja toinen puoli pohjasta ruskeaa kartonkia. Kulmatarra Tiimarista, irtonuotit lävistimestä ja ruskea nauha vaatteesta. Tämä kortti lähti vaihtoon hiukkasen päivitettynä: Laitoin yläkulman reiästä roikkumaan narun, jonka päässä oli alkoholimusteella värjätty perhosriipus. Enkä muistanut ottaa uutta kuvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!