2.12.2010

Neljä joulukorttia lisää

Onpas näitä nyt jäänytkin julkaisematta!
Sinellin marraskuun korttihaasteessa pyydettiin tekemään joulukortti, jossa pääosassa on ääriviivatarra. Tähän käytin nuo ääriviivatarran ylijäämäpalat, eli siirsin ne yhtenä kuvana tarrapohjalta kontaktimuovin avulla paperille, mikä kuulostaa huomattavasti helpommalta kuin on. Taustalla Tiimarin kimalteista paperia. Kukassa Fiskarsin leikkurilal hopeinen, pinkiksi väritetty ja tekstipaperikerros ja Timarin peilipaljettikeskusta. Pinkki nauha on läpikuultava. Yläkulmissa on ääriviivakulmatarrat ja pakettien keskellä pinkit timantit.
Kolmas joulukortti tällä kuvalla. Taustapaperi Elinalta, reuna leikattu boordileikkurilta, jonka käyttö on minulta viime aikoina vallan unohtunut. Eurokankaan pitsin kiinnitin punaisen silkkinauhan päälle. Lävistetyt kuviopaperikukkaset lähetti salaisissa toiveissa Mari ja alla olevat silkkikukat Anne, ellen ole mennyt nimissä sekaisin. Korttipohja on kimalteinen ja luonnonvalkoinen.
KK:n fantasiahaasteeseen aiheella "tonttu" kokosin tällaisen kollaasin lehdistä. Pallokuva on leikattu luottokorttimainoksesta, tonttu Suuren tonttukirjan mainoksesta. Kukka salaisista toiveista. Korttipohjana Lidlin jouluaskartelupaketin tähtikartonkia.
Enkelisuklaarasian enkeli pääosassa, takana tähtisirkkarenkailla kiinnitettyä nuottikalvoa Papruksesta, alla hiutalekuvioista skräppikartonkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!