22.7.2011

Valkoinen hääkortti

Tein täysvalkoisen hääkortin, jossa on teksti pääosassa. Osallistun tällä Villakeijun kortteiluhaasteeseen 41, joka on bingo, ja minun rivini on nauha-ruusu/kukka-oma valinta(sydän). Korttipohjaksi taitoin porttimuotoon paksua röpelöpintaista helmiäiskartonkia, jonka alareunan päälle laitoin kimmeltävää reikäistä harsopaperia samassa sävyssä. Väliin silkkinauha Jasulta. Kannen yläreunassa pääosan saa upea pitsi, joka on ihan tuore ostokseni Madridista. Alas laitoin koristeeksi sydänhelmet Singaporesta ja monta kerrosta Siskon silkkikukkia heteineen. Kukan yläreuna on tässä kuvassa vähän lörpällään, mutta sen saa oiottua. Lehdet ovat läpikuultavia muovisia Singaporen tuomisia.
Kortti näyttää sisältä tällaiselta. Kaisa Raittilan tekstin tulostin kopiopaperille ja kiinnitin kortin keskelle. Ylä- ja alareunaan leikkasin pitsit Mariannen stanssilla ja pujotin samaa valkoista nauhaa kuin kannessa pitsin nauhakujaan. Helmikiekuroissa on pätkät Priman valmista kiekuraa, mutta jatkoin muotoja sopivammiksi irtohelmillä. Sivuseinillä jatkuu kannen harsopaperi alareunassa, koristeenaan vasemmalla kuviolävistimellä helmiäispaperista tehtyjä kukkia helmikeskustoilla ja oikealla perhosia. Vasemmassa yläkulmassa on myös pieni lävistimellä helmiäispaperista tehty kulmakoriste, jota ei juuri kuvassa näy.
Onnittelutekstille stanssasin tilan kortin takakanteen. Etukannen nauha ja alareunan harsopaperi jatkuvat myös tänne. Signeerauksen kirjoitin korttipohjan röpelökartongista leikatulle suikaleelle. Pidän signeerauksesta juuri tuollaisena pienenä, enkä siksi ole ryhtynyt hankkimaan sitä varten leimasinta.

4 kommenttia:

  1. Todella TYYLIKÄS:)) Ei nääs riitä sanat enempään:))

    VastaaPoista
  2. Mielettömän kaunis ja tyylikäs kokonaisuus. Upeita yksityiskohtia. Tykkään!

    VastaaPoista
  3. Todella ihana! Röpelökartonki ja koristeet tuovat kivasti tekstuuria.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!