30.7.2011

Prinsessakortti

Koukussa kortteihin ilmatteeks-haasteessa pyydettiin käyttämään lehdestä leikattua kuvaa, joten kaivoin esiin talteen laittamiani  Prinsessa-lehden mainoksia, joita tulee säännöllisesti, kun perheessä on prinsessaikäinen lapsi.
Tein ensimmäistä kertaa vinon telikortin, ja halusin leikitellä tuolla oikealle jäävällä paljaalla tilalla, joten laitoin hahmon taakse kupinaluspaperin, jonka reunalla lentää kuvioleikkurilla tehty perhonen. Prinsessa, kupinalunen ja perhonen on kaikki tuettu takaa muotoonleikatulla piirtoheitinkalvolla. Lopputulos näyttää mukavan ilmavalta.
Kortin ylös kolmioksi taitettu etukansi on peitetty kauttaaltaan pinkillä huokoisella paperilla, jossa on kimaltavia langanpätkiä, ja kupinaluspaperin keskellä on valkoista kiiltävää paperia, jossa erottuu hologrammimaisesti kukkia valon osuessa eri kohtiin. Jalusta eli kortin sisäkansi on peitetty kukkakuvioisella paperilla, jonka reunat on ressattu, koska se kuului haasteen sääntöihin. Kahden kukan päälle leikkasin loppupaperista saman kukan saksilla irti ja kiinnitin sen reunat kohollaan keskeltä kiinni. Kohokukissa on jalokivikeskustat. Tekstipaperin muotoilin Spellbindersin stanssilla vaaleanpunaisesta paperista ja tein kehykset valkoisesta kartongista samalla stanssilla. Kehykset kiinnitin kohotarrapaloilla, jotta kortin saa tuettua niitä vasten pystyyn. Stickles-kimalletta pitää tytön kortissa tietysti olla; sitä löytyy prinsessan kruunusta ja kaulakorusta sekä tekstikehyksestä. Kruunussa on myös kaksi pientä vaaleanpunaista timanttia ja kaulakorussa pieni sydämenmuotoinen.
Vastakkaiselta puolelta kortti on tämännäköinen. Prinsessan pään kohdalle osui hauskasti toinen kuva Ruususesta, joten sitä ei tarvinnut edes peittää valkoisella paperilla.

2 kommenttia:

  1. How cool, thanks for sharing!
    Hey, I have a giveaway here, please come join in the fun!
    http://www.pixiedustpaperie.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ihana prinssessa kortti :) Jotta olet mukana vintage haasteessa sinun tulee posata haasteeseen kortti, mainita blogissasi meidän haasteblogi ja mieluusti liittää vielä nappi tuonne marginaaliin :)

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!