13.10.2011

It's all about the vintage challenge #4

Tämä on ensimmäinen vintagehaasteblogin haaste, jossa olen mukana vierailevana DT:nä. Aiheena on tällä kertaa Halloween ja tarkoituksena tehdä joko kortti tai jokin Halloween-koriste kotiin. Haastetta sponsoroivat
ja
Tämä Tickled Pink Stampsin leima on nimeltään Evie ja neidillä on kovasti Halloween-henkinen asu yllään.
Itse en ollut koskaan aiemmin värittänyt yhtään digileimaa, koska en omista valokuvapaperia sen paremmin kuin tussejakaan ja kokemuksesta tiesin, ettei kopiopaperi oikein toimi akvarellikynien ja vedellä läträämisen kanssa. Sitten onneksi keksin, että voinhan saada kuvaan väriä myös pukemalla leimakuvan, joten tulostin kuvan neljälle erisävyiselle paperille ja ryhdyin saksimaan ja liimaamaan. Työ oli aika pikkutarkkaa, kuten alemmasta kuvasta näkyy. Loput väritykset tein akvarellikynillä kuiviltaan, ja lopputulos on mielestäni ihan onnistunut. Koristelussa hain Halloween-henkeä oranssimustalla värityksellä ja hämähäkinverkkoa muistuttavalla pitsillä. hopeanvärisen metallisudenkorennon värjäsin rusehtavaksi kynsilakalla.
Koristeeksi tein roikkuvan yksinkertaisen mobilen, jossa pin up -neitonen ratsastaa luudalla stanssatun kehyksen sisällä. Narussa roikkuu väritykseen sopiva rullaamalla paperisuikaleesta tekemäni helmi.
Tervetuloa mukaan osallistumaan haasteeseen!

3 kommenttia:

 1. Minä tulostan vedellä väritettävät akvarellipaperille. 180 grammainen menee ihan kivasti läpi tulostimesta. Muistaakseni teillä on vielä laser niin ei tartte murehtia leviämisestäkään.

  Kivan kortin tosin olet saanut aikaiseksi noinkin!

  VastaaPoista
 2. johan olet ison työn kortin kanssa;) ihmekös, kun lopputulos on aivan upea..

  VastaaPoista
 3. Todella upea kortti ja ihana koriste!!!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!