25.10.2011

Myöhästynyt enkeli

Jostain syystä olen tässä kuussa ollut ihan ajastani jäljessä haasteiden suhteen. Jo neljännen kerran kävi niin, että tein kortin haasteeseen, jonka muistin nähneeni pari päivää aikaisemmin vain todetakseni kuvaa blogiin liittäessäni, että haaste on ehtinyt jo sulkeutua! Aiemmin olen ollut järjestelmällisempi ja kirjoittanut tai piirtänyt muistivihkoon ne haasteet päiväyksineen, joihin saattaisin osallistua, mutta nyt olen näemmä lipsunut siitä.
Tämän enkelijoulukortin tein alkujaan Allsortsin haasteeseen "Lavender and lace", mutta kun myöhästyin, niin laitoin sen KK:n joulumaratooniin. Ostin Suomalaisen kirjakaupan alesta pakkauksen lilansävyisiä papereita, joista yläosassa kohokuvioitu versio. Magnolian enkelin olin jo aiemmin pukenut samansävyisiin vaatteisiin. Siipiin lisäsin lumiainetta. Pitsi on Eurokankaan ja ruskea paperi Marianne Designin Country Christmas-paperikosta, josta pidän paljon. Tekstitarran laitoin kuultopaperille, jonka kiinnitin haaraniiteillä.
Toisen enkelijoulukortin tein KK:n joulukorttimaratoonin salamahaasteen luonnoksen mukaan, kun 3D-kuva sattui juuri sopivasti olemaan kärjellään seisova neliö, jota luonnokseen haettiin. Taustapaperi samaa sarjaa kuin ylempi ruskea. Pienet lumihiutaleet lävistin kopiopaperista ja käsittelin lumiaineella, ison stanssasin ja värjäsin Old paper -musteella. Kulmissa on kullanruskeat puolihelmet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!