19.10.2011

Pink alert!

Forever friends is having a challenge with the theme "Anything goes", but you need to have animals on your card. Sounds fair enough, 'cause I just finished this card with a 3D-image from Moreheads that has two lambs on. I've had this differently shaped card base for quite a while, and now at last I found a way to use it, layering a felt snow flake and a doily underneath the image. Could you tell pink is my favourite color? Yes, you got it right, even the wall in my craft room is pink, as you can see. Thank you for looking!
Vaaleanpunaista luvassa! Työhuoneeni seinäkin on tosiaan vaaleanpunainen, mutta ei sentään ihan niin kirkas, miltä tässä kuvassa näyttää. Muista blogini kuvista erottaa ehkä paremmin aidon värin.
Tämä korttipohja on pyörinyt kätköissäni tosi pitkään, mutta vasta nyt osasin ottaa sen käyttöön, kun keksin sommitella Moreheadin 3D-kuvan alle huopalumihiutaleen ja kakkupaperin. Hopeakoristeista Tiimarin paperia laitoin alakolmioon ja kortin jalustaan. Koristelin ääriviivatarroilla, timanteilla ja haaraniitillä kiinnitetyllä pitsirusetilla. Jalustaan koetin saada lisäpainoa kukalla, stanssatulla kiekuralla ja tekstipahvilla, koska muuten kortti ei meinaa pysyä pystyssä. Aika kiikkerä viritelmä tämä on muutenkin, eli en oikein innostunut tästä taittelusta. Mutta ihan näyttävän kortinhan tästä joku pikkutyttö saa.

3 kommenttia:

 1. Sööttiä! Suloinen kuva ja hempeitä värejä.Paljon yksityiskohtia. Tuo on se taittelumalli johon on ohje KK:ssa sivullani. Taitaa olla otsikko "melko huoletonta"

  VastaaPoista
 2. Aivan IHANA kortti! Upea taittelu ja suloiset värit.
  Kiva, kun osallistuit Forever Friends -haasteeseen!! :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen kortti.
  Aurinkoista viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!