19.1.2012

Haaste #11

Nyt It's all about the vintage -haasteblogissa puhaltavat uudet tuulet, koska sääntöjä on päivitetty vapaampaan suuntaan. Haasteeseen voi nyt osallistua millä hyvänsä mennyttä aikaa henkivällä kortilla tai paperiaskartelulla. Tällä kertaa haasteaiheena on Sanden tekemä luonnos:

This week there has been a change in It's all about the vintage -challenge blog. From now on all kinds of cards and paper crafts reminding of the past times will be accepted, not only vintage. This time we use this sketch:
Venytin luonnosta omaan korttiini, koska käyttämäni Delicious Doodlesin vintagepyörä sopii paremmin poikittaiseen soikioon. Toiselta sponsoriltamme Fantastic Ribbonsilta käytin ruudullista leveää ja pinkkiä läpikuultavaa kapeaa nauhaa sekä napin.
Tulostin digileimakuvan punertavansävyisenä ja väritin taustan vaaleansinisellä akvarellikynällä ilman vettä. Moottoripyörä on piirretty ja varjostettu niin upeasti, etten uskaltanut sitä ollenkaan lähteä värityksellä sotkemaan. Taustapaperit ovat Papermanian Persimmon Collectionista nimeltään "Reminiscent of a bygone era", jossa on paljon murrettuja punasävyisiä papereita, joista pidän. Tosin myös aika paljon sinapinvihreitä, joista en niinkään välitä.
Musteella vanhentamani Tiimarin tekstitagin laitoin ruuvihaaraniitillä kiinni. Muina koristeina pari "postimerkkiä", nappi ja nauhat sekä aaltopahvilla leimaamani "postileimat". Kortista tuli hiukan liian yläpainotteinen, mutta sen tunnelmasta tykkään kyllä. Tervetuloa osallistumaan!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!