14.1.2012

Rei'itetty perhonen

Lauran korttihaasteessa tuli käyttää joko rei'ittäjää tai nitojaa. Vaikka perhosen toteutuksesta ei nyt tullut paras mahdollinen, halusin näyttää tekniikan, jolla tein ystäväni kanssa suuriakin mosaiikkikuvia lukioaikana. Rei'itetään vain paljon yksivärisiä papereita, jotka sitten liimataan pieniruutuiselle paperille ristipistokuvion tms. päälle riveittäin. Mukavan suomumainen pinta näyttää perhosen lisäksi kivalta mm. kaloissa. Pitää vain muistaa, että ensiksi liimattu rivi jää alimmaiseksi. Itse aloitin nyt liimaamisen väärästä päästä, eli ylhäältä.
En ole oikein tyytyväinen tuohon perhosen vartaloonkaan, jonka tein askartelupunoksesta ja heteistä. Leiman olen ostanut KK:n kirppikseltä. Minkäs firman tyttöjä se nyt onkaan? Lisäksi laitoin korttiin kukkia, Madridista ostetun pitsin, pari lävistettyä kiekuraa ja Tiimarin kastelukannun. Taustapaperi on Papermania Henbury Lane-sarjasta.
Nuo oikean yläreunan kukkaa reunustavat "oksat" on lävistetty, tai ainakin yritetty. Eihän korttipohja mennyt enää paperin kanssa kulmalävistäjästä läpi kuin parista kohtaa, joten jouduin leikkaamaan loput askarteluveitsellä.
Lopuksi vielä monta vuotta vanha vanha kuva pääsiäismunista, jotka on koristeltu samalla rei'ittäjämosaiikkitekniikalla. En muista, olenko julkaissut tätä blogissani aiemmin ollenkaan:

8 kommenttia:

 1. VAU!!!!VAU!!! Siis nää on aivan sairaan mageet ideat! Loistavasti ideoitu!! Kortti on persoonallinen ja kaunis- ja nuo munat- hienot!=)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja! Pitääpä laittaa korvan taakse :)

  VastaaPoista
 3. Wau vanhassa tekniikassa vara parempi!!!
  Tosi kiva systeemi, kun vaan jaksaa naputella ja liimata palloja. hieno kortti;-))m

  VastaaPoista
 4. Voi hyvä tavaton, aivan upeita töitä! Kiitos, kun osallistuit haasteeseen! Laura

  VastaaPoista
 5. Voi viude mitä munia! Mahtava idea näpertelystä kiinnostuneille!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttvat ja uuden laiset nuo pääsiäimunat. Hyvä idea

  VastaaPoista
 7. Hitsit miten mageita munia!!! Mun kärsivällisyys ei olis riittäny! :D

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!