5.1.2012

It's all about the vintage #9

Tällä kertaa It's all about the vintage -haasteblogissa on aiheena uusi vuosi ja siitä on tarkoitus tehdä ATC-trio. ATC on keräilykokoinen kortti, jonka koko on 2,5 x 3,5 tuumaa eli n. 6,35 x 8,89 cm, ja nyt näitä pikkukortteja tehdään siis kolmen kappaleen sarja, jonka korteilla on jokin yhteinen nimittäjä. Meitä sponsoroi Sweet 'n Sassy Stamps, jolta saimme käyttöömme sarjan teksti- ja kuvadigileimoja.
In It's all about the vintage challenge blog we are making an ATC-trio with the theme New Year. The size of an ATC card is 2,5 x 3,5 inches or 6,35 x 8,89 cm, and in a trio you'll have three cards of this size that have something in common. We're being sponsored by Sweet 'n Sassy Stamps who gave us a series of digi stamps with texts and (butterfly) images to use. The vintage photos I used in these cards can be found in Vintagearkku. Welcome to join our challenge!

Sarjan nimi on "New Year" 1/3, 2/3 ja 3/3. Käyttämäni vintagekuvat löytyvät myös Vintagearkusta. Itse valitsin kolme kuvaa, joissa kaikissa voisi olla sama nainen, joten nyt kun tekstitkin muodostavat loogisen ajatuksen, trion voi lukea ikään kuin sarjakuvana. Silti jokaisen kortin on tarkoitus toimia myös yksinään, ja oikeanpuolimmaiset kortit ovatkin jo lähteneet vaihtoon.

Jokaisessa kortissa on taustalla kuviopaperia ja pitsiä sekä etualalla kevyesti väritetty Sweet 'n Sassyn perhonen. Lisäksi koristelin kortit pienillä kangaskukilla, joissa on  helmikeskustat ja kahdessa kortissa ulommaisena valkoinen paperikukka ja pronssinvärinen haaraniittikukka. Ensimmäisessä kortissa on myös stanssattuja kiekuroita ja toisessa lävistettyjä lehtiä. 
Haastavinta oli saada uusivuosi näkymään näissä korteissa. Minulla korteissa oleva ajatus viittaa tulevaan vuoteen, mutta konkreettisemmin vuoden vaihtuminen näkyy (kuohuviinin lisäksi) valkoisella geelikynällä ihan pienellä käsialalla kirjoittamassani vuosiluvussa 2012, joka toistuu jokaisessa kortissa. Tervetuloa osallistumaan haasteeseen! 

8 kommenttia:

 1. Ihana trio, kauniita nuo vintage-kuvat :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailustasi blogissani! Vaihtaisin mielelläni atc-trioni kokonaisena. Sopisiko sinulle vaihtaa se tähän sinun vastaavaan?

  VastaaPoista
 3. Hupsista ja anteeksi huolimaton lukemiseni: selvästi kirjoitat, että kolmas korteistasi onkin jo lähdössä vaihtoon.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita kaikki. Minun kortit eivät ole digikortteja, leimaamalla ja liimaamalla olen ne tehnyt. En varmaan koskaan ole tehnyt digikortteja, liekö osaisinkaan.

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!