1.3.2012

Kirja vintagehaasteeseen

This time at It's all about the Vintage and Beauty -challenge the theme is "Book". So you can make a book of your own, decorate a book, use a picture of a book on your card or make a book card, like I did. Anything in old fashioned style. Welcome to join the challenge!
Tällä kertaa It's all about the vintage and beauty -haasteessa aiheena on kirja. Aihetta voi soveltaa haluamallaan tavalla, oli kyseessä sitten itse tehty kirja, tuunattu kirja, kirjan kuva kortissa tai kirjakortti, kuten itselläni.
Taittelin kirjan sivuiksi vanhoja oppikirjan sivuja, joita Pirkko lähetti muhkean kuorellisen. Päällyreunat viimeistelin Fiskarsin lävistäjällä ruskeasta paperista tehdyllä boordisuikaleella. Taustan skräppikartongissa sattui valmiiksi olemaan kirjoitusta juuri tuolla kirjan sisäpuolella. Vasemmalla sisäkannessa oleva risti on Clear Dollar Stampsin digileima, jonka tulostin ruskealle paperille ja väritin ensimmäistä kertaa musteilla. Digileimojen värittäminen on aina aikamoista kokeilua omalla kohdallani. Lila leveä nauha on Fantastic Ribbonsilta. He ovat avanneet nyt myös oman blogin.
Kannen päällystin kohokuvioidulla Folian paperilla, jonka väri ja matelijannahkakuvio tuovat ainakin itselleni vanhempieni kirjahyllyn vanhat kirjat mieleeni. Kulmissa palat mustaa paperia ja runsaammin koristeltu ristidigileima keskellä. Ajattelin, että näitä ristejä voi käyttää sekä rippikorteissa että surunvalitteluissa, ja tätä kirjakorttia ajattelin rippikortiksi pojalle. Siksi jätin koristeetkin minimiin. Tervetuloa osallistumaan kirjahaasteeseen!


3 kommenttia:

 1. Hej!
  Tack för att du vill vara med i min blog candy,
  Lycka till!
  Kram Ann-Charlotte

  VastaaPoista
 2. Tämä on todellakin hieno. Tykkään kovasti sen näyttävyydestä.

  VastaaPoista
 3. Hieno kirjakortti, kauniit ristit.

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!