29.3.2012

Lahjapussukka vintagehaasteeseen

Our newest challenge at It's all about the vintage and beauty is a gift bag. Welcome to join the challenge with your creations inspired by the past!
Nyt pääseekin It's all about the vintage and beauty -haasteessa tekemään välillä muutakin kuin kortteja! Haasteena on nimittäin lahjapussukka. Minä tein omani vaaleansiniraitaisesta tapetista valmiista paperipussista mallia katsoen ja pääsiäisaiheella. Ripustusnauhat laitoin gessolla hillitymmiksi värjätyillä sirkkarenkailla vahvistettuihin reikiin. Sekä kapea siniruutuinen että leveä ruskearuutuinen nauha ovat Fantastic Ribbonsilta. Kuva on tulostettavissa esim. Vintagearkusta. Revin reunat ja värjäsin ne seepian värisellä musteella, kuten myös pussin kulmat ja keltaisen ruusun reunoja.Siniset kukkaset taas värjäsin hillitymmiksi gessolla. Kuvan alakulmaan keksin kiinnittää kaksi munanmuotoista chipboard-kirjainten aukoista jäänyttä palaa ja ruskean untuvan pehmusteeksi.
Kassin toisen puolen ankkakuvan tulostin täältä. Stanssasin kuvan ja sotkin taas reunat musteella. Juuri samoja värisävyjä toistava teksti on peräisin Tiimarin isosta skräppipaperilehtiöstä. Ankkakuvan takana on nurinpäin kullanhohtoista kuitureikäpaperia. Höyhenen päällä rusetti Fantastic Ribbonsin nauhasta ja vaaleankeltainen helmi. Pussukan suuta kiertää sisäpuolen vahvikkeena paksusta akvarellipaperista kuviosaksilla leikkaamani pitsi. Tervetuloa pusseja tekemään tai koristelemaan!

1 kommentti:

  1. Suloisia luomuksia. Tapetista saa varmaan aika tukevia pussukoita, kuvittelisin. Kauniita näköjään ainakin :)

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!