2.5.2013

Pöllö onnea koulun alkuun -setti

More owls for Anun Putiikit. These were cut out of 4heures37's scrap papers by hand. The card and the tin can were given to my daughter last autumn, as she started school. Sometimes the pens on her table find their way into the can, sometimes they don't...

Tässä toinen pöllöpostaus Anun Putiikeille. Näissä töissä pöllöt on leikelty käsin erivärisistä 4heures37:n papereista. Oma tyttäreni sai purkin ja kortin viime syksynä koulun aloittaessaan, ja kynät löytävät hänen pöydällään purkin sisälle vaihtelevalla menestyksellä.
Käyttämäni paperit ovat Anun Putiikkien yksivärisiä tai 4heures37-merkkisiä kuvioituja skräppipapereita.
Kortissa käytin papereiden lisäksi chipboard-pilvikuviota, kakkupaperia, ison valkoisen paperikukan, keltaisen napin ja kahdenväristä polvekenauhaa Anun Putiikeista. Silmät olen ostanut muualta, ja P-kirjaimen alanurkassa olevat metallipaljetin olen irrottanut tyttöni vanhasta paidasta. Kukkaan lisäsin Stickles-kimalletta.
Pestyn ja päällystetyn säilyketölkin koristeeksi leikatussa pöllössä on toisenvärisiä 4Heures37:n kuviopapereita. Varsinkin tuo kirjoituspaperikuvio ja kirjaimet sopivat mielestäni hyvin juuri koulunalottajaiskorttiin.Polvekenauhan muotoa mukailevasti leikkaavat kuviosakset ovat omista varastoistani. Alla on kuva purkin taustapuolelta. Peitin taustapaperien leikkaussauman kukanvarreksi liimaamallani polvekenauhalla.
Reilun kuukauden päästä, eli 7.-9.6. järjestetään muuten Pirkkalassa Haikan lavalla Kesäpirtti, jonne olen myös tulossa mukaan. Luvassa on viikonloppu askartelua hyvässä seurassa, joten toivotaan vain hyvää säätä ja paljon osallistujia. Tavataan Askartelupirtissä!

1 kommentti:

  1. Voi, näm on niin ihanan suloisia ja pirtsakat! Todella suloiset pöllöt!! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!