10.5.2013

Askarteluvuoren ATC-kierto

The first ATC was made by me, the second by Tarja. Both made only of papers and embellies from a circulating envelope of ATC-materials.

Hupsista! Nämä Askarteluvuoren ATC-kierron korttinihan ovat jääneet kokonaan julkaisematta! Vikke laittoi siis materiaalikuoren liikkeelle, ja jokainen osallistuja teki ATC:n edelliselle käyttäen ainoastaan kuoressa olevia materiaaleja ja lisäsi saman verran tavaraa kuoreen kuin oli ottanutkin. Lisäksi yksi materiaali merkattiin sellaiseksi, jonka ainakin toivoo omaan korttiinsa tulevan. Minulle *Piiku* lähetti koirankuvan, ja jälkikäteen sain hänen blogistaan tietää, että kyseessä on hänen oma Viljo-koiransa! Toivottavasti miehinen ylpeys ei nyt kokenut kolausta, kun koirasta tuli näin naisellinen käsissäni!
Annoin ATC:lle nimeksi "Kahvia olohuoneessa", sillä sellaisesta tuolla taustalla näkyvässä tekstissä puhutaan. Leikkasin kuoressa olleesta naisen kuvasta pään irti ja sovitin koiranpään kaulukseen. Hauska sattuma oli, että tuo leikkaamani pää päätyi lopulta kuoresta ATC:hen, jonka sain itselleni! Nojatuoliksi leikkasin mainostekstin reunuksia, kupin paperista ja pöytäliinaksi laitoin nauhaa. Taustalla on vielä toista, kukallista nauhaa. Kaulakoruksi pujotin muutaman helmen ja rintakoruksi laitoin sydänhaaraniitin, joka kuulemma oli Piikun kuoreen laittama.

Itse toivoin omassa kortissani käytettävän stanssaamaani suosikkikiekuraani, ja se istuukin hienosti Tarjan minulle tekemään ATC:hen "Maitotyttö". Pää oli tosiaan alkujaan tuossa omassa kortissani käytetyssä vartalossa kiinni. Naisparalla ovat kädet ihan venyneet painavan ämpärin kantamisesta! Kortissa on mielestäni jännittävä, jotenkin punahilkkamainen tunnelma. Kiitos paljon Tarjalle! Ja kiitos myös Vikelle kierron organisoimisesta!


1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!