31.5.2013

Ylioppilaskortteja

Congratulations to all of you celebrating your graduation this summer! Here are two cards I made using papers from a stack of 12x12' papers from Papermania called "Vintage Notes". The vintage images are from Pion design. There is a hidden place for a money bill inside the easel card, because in Finland it's quite common to give the graduates money or gift tokens as a present.
Onnea kaikille kevään ylioppilaille ja valmistuneille!
Tein Anun Putiikeista saatavasta Vintage Notes -paperisarjasta kaksi ylioppilaskorttia tytöille. Paperisarja on 12x12-tuumainen, ja siinä on jokaista paperia 2 kappaletta. Papereissa on yhteensointuvat vaaleat värit ja kuviot sekä struktuuriltaan kevyesti ruudutettu pinta. Yhdessä paperiparissa on irtileikattavia englanninkielisiä toivotuksia, joita käytin korteissa, ja telinekortin tekstipohja on toiselta saman paperikon arkilta leikattu.
Vintagekuva on Pion designin arkilta ja lyyraääriviivatarra muistaakseni aikoinaan Sinellistä hankittu. Lisäksi käytin Anun Putiikkien pitsejä, joista tähän vihreään korttiin laittamani värjäsin kirkkaanvalkoisesta luonnonväriseksi Distress Inkin Old Paper -musteella, jotta se sopisi paremmin Anun putiikkien ruusujen viereen. Ruusujen alle tein saman paperikon paperista kiekuran stanssilla, joka on myös Anulta. Kuvan kulmat olen pyöristänyt XCutin kulmanpyöristäjällä. Koristelin kuvaa Stickles-kimalteella ja värjäsin reunoja DI:n Vintage Photo -musteella.
Sinisävyisistä papereista tein telinekortin. Tarvikkeet tulikin lueteltua jo yllä lukuunottamatta puolihelmiä, joita myös saa Anun putiikeista. Tällä kertaa jätin pitsin kirkkaanvalkoiseksi, mutta sävytin sen sijaan ruusun vaaleanpunertavaksi Paperilohikäärmeen misteillä. Kortin kannesta on vielä tarkempi kuva tässä:
Ja koska telinekorttiin ei oikein fiksusti saa mahdutettua rahataskua, päätin toteuttaa sen toisella tavalla. Katsokaas, mitä telineen alta pilkistää!

Kiinnitin kortin sisälle piiloon nauhan, jonka solmin rusetille setelikääröä varten. Pilkullisen nauhan olen saanut askarteluystävältäni. Pohjan ruusukuvioisen paperin reunan kuvioin Martha Stewartin boordilävistäjällä.


2 kommenttia:

  1. Todella kauniit kortit. Ihanan herkkä värimaailma.

    VastaaPoista
  2. on todella ihanat ja kauniit kortit! Kiva idea jemma paikka rahalle teline kortissa!! Oikein ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!