21.11.2014

Itsetehtyjä korttikoristeita ja muita joulukortteja

It's all about the vintage and beauty asks you to make your own home-made embellishments. You can decorate any kind of a creation you'd like to, as long as its mostly made of paper and has a blast from the past. Our sponsor this time is Paperilohikäärme. Welcome to join us! i made a simple Christmas card with hand-cut poinsettias and stencil-cut foliage. The other cards on this post are some previously unpublished Christmas cards from the past couple of years.

It's all about the vintage and beauty haastaa nyt käyttämään itsetehtyjä koristeita. Koristelemasi työ voi olla mitä tahansa vanhaa aikaa henkivää, kunhan se on pääosin paperista tehty. Sponsorimme on tällä kertaa Paperilohikäärme. Tervetuloa osallistumaan!
Kortti on yksinkertainen ja niin ovat koristeetkin. Leikkasin joulutähdet käsivaralla punaisesta käsintehdystä paperista ja muotoilin palat kosteina kolmiulotteisiksi ennen heteiden lisäämistä. Allaolevat risut leikkasin osin stanssilla ja osin käsin stanssailun ylijäämäpaloista. Niihin käytetty ruskea paperi on suihkelaatikon pohjalla suojakerroksena ollutta paperia.

Tässä alla muutama julkaisematta jäänyt simppeli joulukortti aiemmilta vuosilta. Tänä vuonna löytyisi pitkästä aikaa inspiraatiota joulukortteiluun, mutta nyt on askartelupöytä niin siivouksen tarpeessa, ettei hommista oikein tule mitään. Katsotaan, löytyisikö se siivousinspiskin vielä jostain!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!