16.11.2014

Valkoinen vintagejoulukortti

Here it comes: my first Christmas card of the year. The theme was "white" at the vintage challenge of the Finnish Ning community for card crafters, and I made my DT-card quite quickly.

Tulihan se sieltä, eli vuoden ensimmäinen joulukortti! Jätin aika viime tinkaan DT-kortin tekemisen Koukussa kortteihin -vintagehaasteeseen aiheella "valkoinen", joten tein tämän kortin hyvin nopeasti, mutta se syntyikin melkein kuin itsestään.
Kuva on skräppiarkilta, jossa oli monta jouluista vintagetagia. Ressasin reunat muutoin paitsi kuun kohdalta. Alle ja päälle kerrostin stanssattuja kuvioita, pitsiä, kakkupaperin, sideharsoa, kerrostetun kukan ja helmikiekuran. Enkelitagissa oli napin kuva, ja laitoin sen päälle oikean napin, jonka muutin oikean sävyiseksi gessolla ja lautasliinan valkoisella pohjakerroksella. Pohjapaperissa on haaleaa tekstiä ja reunoilla ressaus ja harmaata mustetta.

Eilen kiertelin jokasyksyiseksi perinteekseni muodostuneilla Tampereen Kädentaitomessuilla ja tein mm. pari stanssihankintaa. Uusia blogituttuja ei tällä kertaa tullut vastaan. Ehkä saatoit silti nähdä minut, jos olit siellä; olin pukeutunut valkoiseen huppariin, jossa oli kirahvi. Minusta oli mukavaa, kun nyt kaikki paperiaskarteluliikkeet oli keskitetty samaan halliin.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!