12.8.2015

Gelli plate -testailusta kortiksi

I finally bought my own Gelli plate to make monoprints with, and this is the very first card with a gelli plate -made background. I'd like to enter the challenge of One Sweet Challenge with the theme "back to school" (use a new technique or medium). The stamp is from Sweet Pea Stamps. I'm also entering the "blue" challenge of Live & Love Crafts. Thanks for looking!

Sain vihdoin ostettua itselleni Gelli Plate -monoprinttialustan, ja tässä ihka ensimmäinen korttini gellitaustalla. Leima on Sweet Pea Stampsin ja osallistun kortilla One Sweet Challengen haasteeseen, jossa piti kokeilla itselle uutta tekniikkaa ja Live & Love Craftsin siniseen haasteeseen. Väritin leiman Inktenseillä ja lisäsin kiiltoa paikoitellen kirkkaalla Sakuran geelikynällä. Kuva on pistelty paperistaan irti neulalla röpöreunan aikaansaamiseksi.
Tausta on tehty akryylimaaleilla valkoiselle paperille. Mukana oli muutama maski ja mm. vihreän ja sinisen sävyjä. Toin lisää merellistä tunnelmaa verkonpalasilla, Bosskutin stanssilla tehdyllä lehväkiekuralla, muovisella merihevoshelmellä ja kankaisella (meri)tähdellä, joka on irronnut tyttäreni hiuspinnistä.
Reunoille voitelin struktuuripastaa. Merihevosen hengityskuplat ovat akryylipisaroita. Lisäsin veden tuntua vaaleansinisen harsopaperin suikaleilla sinne tänne.
Tässä ensimmäisten gellikokeiluitteni tulokset. Tuo keskimmäinen paperi on siis kortissa yllä. Homma on hauskan yllätyksellistä, ja haluan oppia lisää. Välillä maalia oli liian vähän ja välillä värit sotkeutuivat liikaa keskenään, mutta ei tämä leikki tähän jää :)

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti ja upeita gellitaustoja!

    VastaaPoista
  2. Beautiful creation and thanks so much for sharing in our challenge this time...hope to see you again.
    {One Sweet Challenge DT Member}

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!