31.8.2015

Toinen rantakortti

Another beach card for another challenge, this time with the given colours light brown + white + a colour of your choice. It would have been too obvious for me to pick pink, so I decided to try with blue. The image is from Nellie's Vintage.

P*skarteluhaasteessa annettiin kortin väreiksi vaaleanruskea, valkoinen ja vapaavalintainen väri. Vaaleanpunainen olisi ollut minulta liian ilmiselvä valinta, joten päädyin vaaleansiniseen. Rantakuva on Nellie's Vintagen arkilta.
Murretunsinisessä taustapaperissa on luonnonvalkoisia kiekuroita ja hento vaakaraidoitus. Se sai siis kuvata vettä, ja lisää aaltoja hain vaaleansinisestä ja valkoisesta pitsistä. Muu koristelu onkin sitten vähemmän merellistä, eli Memoryboxin (joulukuusi-)stanssilla tehtyjä ruskeita kukkaoksia, ruskeita kerrostettuja kukkia ja vaaleansinisiä ruusuja. Kukkia rykelmään tuli meikäläisittäin jopa harvinaisen runsaasti.
Kortin oikea väri on jotain näiden kahden kuvan väliltä. Pitsien yläpuolella kulkee vanhasta lakanasta revitty nauha, johon pujotin Tiimarin helmisydänsoljen ja sen ympärille vielä valkoisesta paperista Nellie's stanssilla tehdyn sydämen. Korttipohja on kraftin värinen.

1 kommentti:

  1. Aivan ihana. Nuo Nellies Vintage-kuvat ( käytin myös omassa kortissani) ovat niin suloista vintagea.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!