13.8.2015

Gorjuss-tyttö

Here is the second card I've made from my Gelli Plate backgroungds so far. This time it's for a Finnish bingo challenge with the row: Pink -No stamping - Paint or mist. I took the the image from a set of Gorjuss' tags. My favourite die from Bosscuts got used again, as well as some tiny nails sticker flowers and purple lace.When you count the diamond flowers too, there are altogether 9 flowers, which is also the age of the person, that this card would go to. The chipboard number got decorated with nail polish and Stickles.

Tällainen tuli järjestyksessään toisesta Gelli Plate -kokeiluista tehdystä kortistani. Osallistun Paskiksen bingoon rivillä: vaaleanpunainen - ei leimausta - maali tai suihke. Nyt ei vaaleanpunainen olekaan pääväri, vaan se pilkistelee vain korttipohjasta ja kukkasista. Kuva on Gorjuss-tagisetistä.
Minusta on tullut kovempi riskinottaja, mitä leikkaamiseen tulee, koska tuonkin kuvan muotoisen aukon leikkasin taustapaperiin suoraan kuvakartongin reunoja pitkin veitsellä ilman piirtämistä etukäteen. Niinpä aukosta tuli hiukan suurempi kuin kuva, joten päätin korostaa eroa ressaamalla aukon ja kuvan reunoja ja sijoittamalla kuvan vinoon.
Tausta on monoprintattu Gelli Platella akryylivärein ja maskia käyttäen vaaleansiniselle kuviopaperille, ja kuvioiden ääriviivat kuultavat paikoitellen hauskasti läpi. Koristeiksi laitoin purppuraa pitsiä, Bosskutin mustan stanssikuvion ja yhteensä 9 kukkasta. Vasemmassa alakulmassa oli värjäytymättä jäänyt osa paperia, jonka taitoin hiirenkorvalle, ja piirsin siihen mustalla tussilla sydämen.
Osa vaaleanpunaisista kukista on pikkuruisia kynsitarroja, ja osa isompia timanttikukkia. Tässä kuvassa näkyy myös korttipohjan röpelöinen pintakuviointi. Kuviopaperin reunat on värjätty ressauksen jälkeen harmaalla musteella.
Numero on chipboard-kuvio, jonka värjäsin aluksi vaaleanpunaisella tussilla, mutta vedin lopulta päälle useamman kerroksen vaaleanpunaista kynsilakkaa, ja tein viimeistelyksi pilkkuja kimalleliimalla. Hassuinta tässä on, etten edes tunne ketään kohta 9 täyttävää lasta, vaan tämä kuvio jäi käyttämättä vuosi sitten, kun oma tyttäreni täytti tuon verran! (Hups, tajusin juuri, että poikani täyttää ensi vuonna 9, mutta silloin taitaa olla tarvetta vähän toisenlaiselle kortille.)

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!