2.9.2015

Spinner

Here is my first spinner card ever, made for a challenge using an image from Lily of the Valley. Here is the tutorial I followed. I had to add a second layer of foam tape on the back of the green paper to get the ball spinning, but now it works really well. The effect is great!

P*skarteluhaaste yllyttää nyt tekemään spinnerkortteja, joten pakkohan sellaista oli kokeilla! Katsoin tätä yleispätevää ohjetta. Pyörivistä asioista ensimmäiseksi tuli tietysti mieleeni pallo, joten kaivoin esiin valmiit Lily of the Valleyn jalkapallopoikakuvani ja leikkasin suurimmasta kuvasta pojan ja pallon irti. Kolikoiden sijaan laitoin pallon taakse ohuet prikat. Korttipohjasta halusin mahdollisimman pitkulaisen, jotta pallolla on tilaa liikkua. 
Taustapaperin leikkasin Lidlin vanhasta skräppikartonkilehtiöstä, ja lisäsin kortin ylänurkkaan lisää vauhtiviivoja ja tähtiä embossauskynällä, tähtileimalla ja hileitä sisältävällä embossausjauheella. Pari lisähahtuvaa piirsin valkoisella geelikynällä tasapainottamaan sommittelua.
Saadakseni pallon liukumaan kunnolla, jouduin lisäämään vihreän paperin taustalle toisenkin kerroksen kohoteippiä, mutta nyt se rullaa hienosti! Aukkoon leimaamassani tekstissä luki alkujaan "Bee happy", eli se kuuluu mehiläisleimasarjaan, mutta jätin toisen e:n musteuttamatta.
Periaatteessa yksinkertaisella idealla saa kyllä aikaan huikean efektin. Suosittelen kokeilemaan spinneriä!

7 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!