14.1.2016

Kaksinaamainen ATC

My year has began with ATC's, and this is the first to be published. I got the inspiration from these instructions by Silkku, and it looks like these odd characters just keep coming :D The background paper was a text paper I covered with gesso and sprayed with mists, adding pieces of gold paper on top of it. The two women were cut out of a magazine and the speech bubbles have rub-on texts in them.

"Ei ilman sinua" on tämän ATC:n nimi ja se menee Siskolle. Tässä toteutuu P*skarteluhaasteen bingorivi: numero - ei kuviopaperia - puhekupla. Ei ihan tyypillistä Sanna Saksijaa, vai mitä? Vuosi on alkanut minulla ATC:iden merkeissä, joille alkusysäyksen antoivat nämä Silkun ohjeet Koukussa kortteihin Oktk-haasteessa.
Taustapaperi on italiankielistä käyttöohjetekstiä, jonka peitin gessolla ja suihkin päälle mistejä. Kultaista harsopaperia lisäsin paloina sen päälle. Naiset leikkasin lehdestä ja piirtelin ääriviivoja mustalla tussilla ja valkoisella geelikynällä. Kruunu on koottu puolitimanteista ja loppusilauksen antaa pääsiäishöyhen. Puhekuplat piirsin käsin ja leikkelin niihin raaputettavan siirtokuvatekstin. Myös numero 2 nurkassa on siirtokuva, jonka lisäsin korttiin haasteen luettuani.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hienosti toteutettu idea ja loistava lopputulos. Haluaisin vaihtaa jos löytyy joku minkä kelpuutat vaihtoon.

      Poista
  2. Tämä on upea! Noista ohjeista saa vaikka mitä irti.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!