14.2.2016

Hylsytagikirja, osa 2

The second part of the "hylsytagi" book of mine. Wishing you a happy Valentine's day!

Iloista ystävänpäivää! Kortteilukin on hauskempaa samanhenkisten seurassa. Siksipä olen taas ilmoittautunut huhtikuun Askartelupirttiin. Ehkäpä näemme siellä? Tässä toinen puoli punavalkoruskeasta ystäväaiheisesta hylsytagikirjastani.
Keijutyttö kirjasta Altered art circus. Pitsit Pirjeliinalta. Vasemmalla lisäksi samoja sydänleikkeitä kuin taskussa olevassa Valentine's day -poikatagissa ja timanttikeskustaisia röpelöisestä paperista napsuteltuja kukkia. Oikealla iso gessolla ja musteella beigeksi värjätty kukka valmiskeskustalla, punaisesta paperista napsutellut lehdet ja MS:n kuviolävistimellä musteella sotketusta ruskeasta kirjekuoresta napsaistu perhonen.
Sama perhonen lentää helmiäispinkkinä sisällä olevassa tagissa. Talventörröttäjä on stanssattu tummanpunaisesta helmiäispaperista ja sydänkoru leikattu lehdestä. Taustapaperi on maskin läpi gesso- ja mistikäsittelyn saanutta punavalkoraitaista skräppipaperia. Yläreunassa on kangaspintaista perhoskuvioteippiä. Punaisen narun päät päättelin vastakkain liimatuilla Sinellin mainoslehtisen mustevärimalliperhosilla.
Toisella puolella on vauva vanhasta Arkkikaupan leikkeestä ja kello mainoslehtisestä. Alhaalla pitsiä ja lukkohaaraniitti. Tausta samaa punasävyisillä musteilla värjättyä kohokiekurapaperia kuin kirjan sivut, ylhäällä perhosteippiä. Tein seam binding -nauhasta rusetin punaiseen naruun.
"Lukkoon kuuluva" avain on leimattu, leikattu ja liimattu seuraavalle kirjan sivulle. Punaisen pitsin ja timanttien yläpuolella liitelee kuviolävistimellä tehty beige perhonen. Oikealla puolella on kiiltokuva, tekstileike, lävistetyt kukat lävistetyillä aurinko- ja helmikeskustoilla ja punaista ruutunauhaa.
Tuttuja taustapapereita ja vielä yksi mustevärimalliperhonen. "Kiiltokuva" on vintagekuva-arkin täytekuva ja leimatut teekupit Siskolta saatu. Pitsi ja rusetille solmittu harsosuikale koristeina.
Stanssatun linnun sain Sirpalta, kiitos! Laitoin sen mahaan Stickles-kimalletta. Tausta on värjätty Gelli platella. Sirkkarengas tällä kertaa tähden muotoinen. leipurinnyörin päissä on lehtisuikaleesta kieputetut helmet.
Kirjasen takasivullakin on stanssattu lintu. Taustalle stanssasin punaista kuviopaperia, jotta lintu erottuisi paremmin taustastaan. Ruutunauha menee koko sivun ympäri, ja saumakohtaan kiinnitin rusetin. Olipahan melkoinen projekti, mutta lopputulosta on ihana hypistellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!