15.2.2016

Mitähän tekisin aaltopahvista ja suodatinpusseista?

"Brown tones" for a Finnish vintage challenge. I made my card monochromatic, using for instance corrugated cardboard as one of the background papers and coffee filters for the flowers.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa pyydetään  nyt käyttämään "Ruskean sävyjä". Haemme myös yhtä uutta dt-jäsentä, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan, jos haluaisit päästä tekemään mallikortin kerran kuussa ja vaikuttamaan vintagehaasteen aiheisiin! Minä käytin nyt mallikortissani muun muassa aaltopahvia ja suodatinpusseja.
Aaltopahvin revin taustalle, korostin reunoja ruskealla musteella ja litistin kohoavia kohtia vähän kuvan alta. Seepiansävyisen vintagekuvan sävyjä toistin myös kahdessa kuviopaperissa vasemmassa reunassa. Ruskea pitsi pääsi taustapaperien rajalle ja stanssattu pyöreä pitsimäinen kuvio kuvan ja kukkien alle. Vasen yläreuna kaipasi jotain, jotan embossasin ruskealla leimatun kulmakiekuran ja lisäsin siihen tummanruskean helmen. Taustapaperien reunat ressasin ja musteutin, kuvan reunat leikkasin kuviosaksilla.
Suodatinpusseista lävistin kuviolävistimellä nuo isoimmat kukat. Pienemmät napsutin pakkauspaperista ja lumihiutaleet tummanruskeasta kuviopaperista. Pyörittelin kukat hiirimaton päällä muotoonsa siveltimenperällä. Reunoja korostin ruskealla musteella. Kaksi mustaa hedettä laitoin kuhunkin kukkaan keskustaksi.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!