19.8.2016

Elokuva-aiheisia ATC:itä

ATC's with a movie theme again. The tiny film cover images are advertisements of napkins, and for the backgrounds I used images from magazines, cinema ticket die cuts, Gelli Plate papers and a rose napkin for Elvis.

Tein lisää elokuva-aiheisia ATC-kortteja pikkuisten Sinellin lautasliinamainoskuvien ja Vintage Linen elokuvalippuleikkeiden ympärille. Alan olla jo tyytyväinen huomista vaihtoa varten varaamieni korttieni määrään, sillä olen yli tuplannut sen elokuun alusta lähtien! Elvis jäi vielä tapaamisen jälkeen vapaaksi.
"Nuori kapinallinen" on tämän ATC:n nimi, koska olin jo aiemmin antanut toisen ATC:n nimeksi James Dean. Taustan iso kuva on vanhasta englanninkirjastani, timantit ovat läpinäkyväpohjaisia tarroja, jotka kai on tarkoitettu kännykän tms. koristeluun. Yläkulmaan laitoin vielä reiän ja sirkkarenkaan.
"Elvis Presleyn" taustalla on ruusulautasliinaa, jonka alta kuultaa nuottirivejä vanhasta musiikinkirjasta. Kiekura on leimattu kullanvärisellä musteella ja vahvistettu kimalleliimalla. Pikkuisia minitimantteja ja valkoisella geelikynällä piirrettyjä pisterykelmiä lisäilin vielä viime silaukseksi.
"Marilyn Monroe" mainostaa "Miehet pitävät vaaleaveriköistä" -elokuvaa, ja taustalla on kuvat hänestä ennen ja jälkeen hiustenvärjäyksen sekä nimenvaihdon, englanninkirjasta nekin. Taustan hento vihreä-valkoinen paperi on kuvioitu Gelli Platella, lisänä James Deanin kortista tuttuja kohotarroja.

"Charlie Chaplin" kulkurina englanninkirjasta pääsi toisen elokuvansa kannen taustalle. Sininen pohjapaperi on Gelli Platella kuvioitua kuviopaperia, johon viivat on tehty kammalla. Kukkatarroja löytyy tästäkin ATC:stä.

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!