28.2.2013

Kullannnuppu

This time at It's all about the vintage and beauty I got the chance to choose the challenge theme, and since I'm a big fan of artist trading cards, I chose the theme: "ATC with a child/children". There can be months without a single ATC from me, but usually, when I start, they just keep coming in a row. I love the freedom in making trading sized cards, just letting your imagination fly and telling small stories with the images and the names of the cards... But without further ado, here is my ATC. This time I'll keep the card in my own collection, but if you'd like to trade cards with me, you'll find them under the label "ATC vapaat". Welcome to join the challenge!

Tämän ATC:n tein It's all about the vintage and beauty challengen uuteen haasteeseen, jonka teeman sain tällä kertaa itse valita, joten se on "Lapsiaiheinen ATC". Toivottavasti saamme paljon sekä uusia että vanhoja keräilykorttien tekijöitä mukaan! Minut nuo ATC:t ainakin vievät aina hetkittäin mukanaan, niin että niitä syntyy useita peräkkäin, ja sitten taas välillä menee kuukausia ilman yhtäkään ATC:tä. Tässä koossa sitä jotenkin irtautuu helpommin vanhoista kaavoistaan ja mielikuvitus saa ihan erilailla töitä, kun voi kuvalla ja kortin nimellä kertoa pieniä tarinoita... Nyt aloin intoilla, mutta pitemmittä puheitta, tässä "Kullannuppu":
Kullannupun kuva on Sinellin mainoslehdestä, Graphic 45-sarjan skräppipaperin mainoksesta neulattu ja revitty. Taustapaperin ja samanvärisen kapean pitsin olen saanut jossain ATC-vaihdossa. Metallinen lusikka on muutaman vuoden takainen ostokseni Nauhataivaasta, ja oikean yläkulman lasikuvullinen metallinappi, jonka sisälle leikkasin pallon kuvan, on haasteen sponsorilta Paperilohikäärmeeltä, kuten myös luonnonvalkoinen uritettu nauha ja pienet kukat. Välissä on myös viime vuonna Pirkkalan tapaamisessa stanssaamani kiekura.
Toinen kuva on otettu toisessa huoneessa, mutta se näyttää loppujen lopuksi aika samalta kuin ensimmäinenkin. Tämän kortin jätän oman kokoelmaani, mutta jos haluat vaihtaa kanssani ATC:ita, löydät vapaat kortit tagilla "ATC vapaat"!

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!