4.2.2013

Terveisiä Askartelupirtistä!

In the pink has a "distressed" challenge theme. This card base was made on a gesso workshop of a paper crafters' meeting, and I sure had some fun experimenting new techniques! In my opinion the card does have a distressed look thanks to the gesso, mist splashes and inked edges. The quote is from Dostojevski and says "happiness lies in the moment when you reach it" or something like that. Thank you for looking!

Jospa vihdoin saisin julkaistua ensimmäisen Askartelupirtti-tapahtumassa täällä Tampereella tekemäni kortin! Oli taas mahtavaa päästä tapaamaan sekä vanhoja tuttuja että itselle uusia kasvoja, joiden kanssa "puhutaan samaa kieltä". Osallistuin myös Riikan gessokurssille, ja sielläpä tulikin monia uusia ideoita kyseisen aineen käytöstä. Hirveän hauskaa se sotkeminen ainakin oli, kun eihän minulla kotona ole tähän mennessä ollut mitään suihkeitakaan! Kurssilla tehtiin skräppipaperin kokoinen leiska, mutta suunnittelin omani jo alun alkaenkin neljäksi korttipohjaksi, joten valmiin paperin asettelu näytti hiukkasen huvittavalta ennen osiin leikkaamista.
Pohjapaperi oli alkujaan harmaata vaaleanpunapilkullista, ja sille tehtiin kauttaaltaan "gessopesu", paikoin ohuemmin, paikoin paksummin. Irtoperhonen on kuvioitu punchinellamaskilla ja taustan valkoinen perhonen tehty maskin läpi. Sen oikealla puolella erottuu juuri ja juuri valkoinen gessolla leimattu perhonen. Tekstuuriksi on röpelöisennäköisiin kohtiin laitettu sideharsoa. Sitten kaiken päälle suihkittiin ruskeita, vaaleanpunaisia ja sinistä väriä. Kukkien alimmat osat ovat myös olleet alkujaan valkoisia.
Kortiksi sain kaiken koottua stanssaamalla mukaan leimatekstin, jonka sain Pirjeliinan minialbumipajasta, kiinnittämällä reunaan pinkin nauhan rusetteineen ja ompelemalla muutamalla piilotetulla pistolla mukaan Carolan arpajaisvoittona tullutta vaaleanpunaista helminauhaa. Kortin reunoille vielä silaus ruskeaa mustetta ryhtiä antamaan, ja olinpa tullut tehneeksi kortin, joka on kaikkea muuta kuin itselleni tyypillisen näköinen. Vai paljastaako vaaleanpunainen väri sen kuitenkin omakseni?

4 kommenttia:

 1. Ai että, tykkään tästä kovasti <3

  VastaaPoista
 2. A beautiful card Sanna - love the colours and the gesso background.
  Thank you for entering our challenge at In The Pink - Sylvia x

  VastaaPoista
 3. Todella komea ja rouhea kortti! Ihania tekstuureja!

  VastaaPoista
 4. Hi

  Such a fabulous card... I love how you've sprayed the gesso to create the background.

  Thank you for sharing with us at our In The Pink Distressing challenge.

  Hugs
  Christine x

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!