25.2.2013

Sailan ATC-tuplavaihto

Ok, after having lost last week because of fever, I'm back at last! I took part in an ATC-trade, and received the first four cards from three talented ladies. The last two cards were made by me.

Huhhuh, tulipa sitten sairastettua koko viime viikko ihan tärviölle, joten blogi on jäänyt päivittämättä muista hommista nyt puhumattakaan! Osallistuin Sailan järjestämään ATC-tuplavaihtoon, ja sain ensimmäisessä osassa nämä ihanat kortit Pirkkeriltä ja uudelta vaihtotuttavuudelta Jaana H-V:ltä. Kiitos tytöt kauniista korteista!
"Ystäväni" ja "Tyttö pelaa"
Vaihdon toisessa osassa lähetettiin arvalla valitulle parille kaksi kuvaa, joista toivoi toisen tekevän itselle ATC-kortit. Minä laitoin matkaan pöllökolikon kuvan ja Juhla Mokka -purkin mainoksesta leikattua talotaustaa. Vaihtoparikseni osui Mervi, joka teki kuvista nämä todella mieluisat ja ihan itseni tyyliset kortit. Kiitos Merville!
"Balleriina" ja "Kohtalokas nainen"
Itse sain Ullalta mukavan haastavat kuvat, jotka laittoivat aivonystyrät töihin. Gramofoni ja tanssiparin silhuetti olisivat hyvin sopineet samaankin ATC:hen, mutta kun kaksi oli tarkoitus tehdä, niin tein sitten kaksi ihan erityylistä korttia:
"Those were the days" alkoi soida päässäni tätä korttia kootessa, joten se tuli sitten kortin nimeksikin. Crafty Individualsin haaveileva nainen matka-arkkuineen sai seurakseen Nauhataivaan helminauhaa, höyhenen, pitsinpalan ja perhosen. Kukkia värjäilin kynsilakalla, päällystin lautasliinatekniikalla ja roiskin misteillä, ja niissä on haaraniittikeskustat. Pohjapaperi on gessolla peitettyä venäjänkielistä tekstiä, jonka päälle kiinnitin joihinkin kohtiin lautasliinan toiseksipäällimmäistä kerrosta himmeine kuvioineen.
Yksinkertaisen upea silhuettikuva tanssiparista tuntui lopulta toimivan parhaiten pelkistetyssä kortissa, jolle annoin nimeksi "Ruusuilla tanssimista". Kiinnitin kaksipuolisella kontaktimuovilla kuvan päälle ruusukuvioisen kuultopaperin, eikä koristeiksi tarvittu muuta kuin pätkä tummanpunaista pitsiä ja pari kynsilakalla värjättyä ääriviivakulmatarraa. Myös reunat huolittelin punaisella kynsilakalla. Jos oikein tarkkaan katsoo, niin näkee parin oikealle puolelle harmaalla himmeästi leimatun "with love" tekstin. Kiitos vielä Sailalle vaihdon järjestämisestä! Tämä oli tosi mukava vaihto!

5 kommenttia:

  1. Kiitos, kiva kuulla että kortit olivat mieluisia:)

    VastaaPoista
  2. Todella hienoja kaikki atct! Nyt on ilmoittautuminen alkanut Tuplavaihto kakkoseen... ;)

    VastaaPoista
  3. Tuo ruusuilla tanssiminen on kyllä ihan huippu hieno! Kiitos kynsilakkavinkistä ääriviivatarran värittämiseen.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!