15.8.2013

Kesän kukkasia kortissa

It's all about the vintage and beauty has a new theme called "summer flowers", and we also wish to see a blast from the past on you paper craft. Our sponsor is Paperilohikäärme with a nice prize, so you're welcome to join us! My card became very simple, as I only used one background paper. I cut the butterfly and the bird with a knife to get them on top of the vintage image, and I used a needle to detach the decorations on the right hand side of the paper, so that I could use them on the card, although the card base was smaller than the paper.

It's all about the vintage and beauty on haasteblogimme nimi, ja tällä kertaa tehtiin kortteja aiheella "kesän kukkaset". Vanhaa aikaa ja paperiaskartelua toivomme aiheen lisäksi. Sponsoriltamme Paperilohikäärmeeltä on tulossa arvontavoittajalle kiva palkinto, joten tervetuloa osallistumaan!
Olen aina tehnyt melko vähäeleisiä kortteja, mutta viime aikoina olen huomannut lähteneeni vieläkin minimalistisempaan suuntaan. Tässäkin kortissa on vain yksi kuviopaperi. Tosin paperi oli sen verran iso korttipohjaan nähden, että neulasin siitä oikean reunan kuvioinnin irti, jotten olisi joutunut leikkaamaan sitä pois, jolloin pikkutyttökin olisi rikkoutunut. Neulattuna raja on mukavan pehmeä, eikä hyppää silmille. Myös osittain kuvan alle jäämässä olleet linnun ja perhosen pelastin veitsellä leikaten.
Vintagekuvan stanssasin ja reunat värjäsin ruskealla musteella. Ruusunauha on vanha ostokseni Nauhataivaasta. Isossa kukassa on valmiskukkia ja vihreästä kukasta leikatut lehdet, pienemmät tein kuvioleikkurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!