3.8.2013

Yksivärinen kortti vaaleanpunaisena

Monochromatic bottle card in my favourite colour, pink. The inside is light green, though.

Vaaleanpunainen on, kuten ehkä tiesittekin, lempivärini. En silti muista, olenko ennen tehnyt kokonaan vaaleanpunaista korttia. KK:n VIP-ringissä kyseltiin yksivärisen kortin perään, joten päätin sellaisen tehdä, ja vaaleanpunaisena.
Kaivoin esiin korkeahkon pullokorttikaavani, jonka olen aikanaan tehnyt erästä hääkorttia varten ja parin kortin jälkeen tallettanut kaavakuoreeni. Kun kortissa on muoto, niin välttämättä kuvaa ei tarvita! Martha Stewartin lävistimellä tehdyt perhoset lentelevät nauhalla reunustetussa "etiketissä". Korkin suojakapselia reunustaa helmirivistö ja pullon kaulassa on nauharusetti vaaleanpunaisen nauhan päällä. Käytin kanteen pieniä papereita, jotka tulivat askartelulehden kylkiäisinä.
Kortin takakannen yläosa on saman sarjan paperia kuin kansi ja alaosa skräppipaperia. Välissä nauha ja kaulassa rusetti.
Sisältä kortti ei olekaan vaaleanpunainen, vaan vaaleanvihertävä. Suihkautin vasempaan reunaan parin maskin päälle mistiä, ja oikeaan reunaan käänsin maskit toisinpäin paperia vasten, jolloin niihin tarttunut väri siirtyi paperille. Näin oikea puoli on tarpeeksi vaalea toivotuksia varten.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!