15.10.2018

Aukkokortti vintagehaasteeseen

This time we are making window cards in our vintage challenge. I noticed after having finished the card that I had accidently placed the vintage image sideways on the card, so I had to replace the girl. You can see the first version below the final card.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteeseen tehdään tällä kertaa aukkokortti. Tein oman DT-korttini tohinalla ennen Ylläksen lomalle lähtöä, ja huomasin vasta kortin valmiiksi saatuani, että kuvan tyttö ei olisikaan kuulunut pystyyn vaan makuuasentoon! No, näin käy joskus. Kuva epäonnisesta versiosta on alimmaisena. Lopulta jouduin sitten irroittamaan alkuperäisen kuvan ja vaihtamaan tilalle isomman, johon en ole ihan yhtä tyytyväinen kuin tuohon vaaleanpunasävyiseen.
Taustapaperin leikkasin kuviollisesta skräppipaperista ja leikkasin aukon stanssilla samanaikaisesti sekä siihen että korttipohjan kanteen. Sijoitin aukon enemmän oikeaan reunaan saadakseni isohkon ruusuleikkeen mahtumaan kortin vasempaan alakulmaan, osittain aukon päälle. Perhonen on leikekuva samasta vihkosesta.
Kannen alareunaan laitoin Sinellistä ostetun pitsin, jossa on luonnonvalkoista ja hentoa vaaleanpunaista. Ylös sijoitin rivissä olevia vaaleanpunaisia timantteja. Taustapaperin reunat ressasin.
Sisäsivu näyttää tältä. Korttipohjan kuvioin isolla taustaleimasimella. Pitsikuvioinen paperi on samasta leikelehtiöstä kuin kannen ruusu ja perhonen. Tytön kuva on nyt sitten se kakkosvaihtoehto samalta vintagetyttöjä sisältäneeltä skräppipaperilta. Oli pakko ottaa alkuperäistä kuvaa isompi kuva, jotta repimisjäljet sai peittoon. Kuvan kulmat pyöristin ja reunat ressasin.
Tämä kuva olisi sopinut väreihin ja tunnelmaan niin paljon paremmin kuin tuo korvaava! Mutta sen jälkeen, kun tajusin tytön makoilevan tyynyllä painovoimaa uhmaten, en voinut tätä kuvaa enää korttiin jättää. Parempaa onnea teille, ja tervetuloa osallistumaan haasteeseen!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!