11.10.2018

Eläimiä ja ruskean sävyjä ATC:issä

Two ATC:s with wild animals in autumnal colours.

Vaikka nämä ATC:t eivät varsinaisesti syksyisiä olekaan, niin värimaailma sopii tähän vuodenaikaan, joten osallistun Silpputehtaan laajennusosan TJK-haasteeseen. Kortit menevät Siskolle.
"Tutkimusmatkailijan" taustalla näkkileipämainosta, edessä kaverilta saatu askartelukuva ja Korkeasaaren mainostiikeri, joka oli jo valmiiksi puolikas. Koristeiksi lisäsin stanssatun kiekuran ja ruskean kierrätysjalokiven, joka on otettu talteen jostain poisheitetystä vaatteesta. Kummankin kortin eläimet revin lehdistä irti leikkaamisen sijaan, jotta revitty värillinen kehys kohottaisi ne erottumaan miltei samanvärisestä taustasta.
"Kamelin selkä ei katkea" -korttia tehdessäni olin itse aika alamaissa, mutta nyt harrastusten ja sijaistöiden päästyä kunnolla vauhtiin mieleni on onneksi taas valoisampi kuin ulkoilma. Tästä taisi siis tulla jonkinlainen voimakortti! Taustakuvan mainoksessa lukee käsinkirjoitetun näköisesti kannustuslauseita, ja matkamainoksen kameli sopi sekä värinsä että ajatuksen puolesta hyvin tunnelmaan. Sehän painaa menemään ankarissakin olosuhteissa, minkä vuoksi halusin kieltää myös sanonnan viimeisestä korresta, joka katkaisisi kamelin selän. Lisäsin kamelin suitsiin haaraniittijalokiven, ja laitoin siitä roikkumaan punaiseen lankaan pujotettuja helmiä. Väri ja itämainen kuviointi toistuvat vasemman reunan kukkapaperissa, joka on silppulaatikkoon jäänyt suikale raidallista paperia. Alas laitoin vielä leikekuvan ruusumedaljongista ja sen alle puolikkaan kulmakoristeen. Kummankin kortin reunat pyyhkäisin ruskealla musteella.

2 kommenttia:

  1. Nämä ihan super-extra hienot vastaukset haasteeseen! Voisit varata mulle nämä ja vaihdettais jossain kohtaa jos löydät jotain vaihtokortteja minulta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sisko! Vaihdetaan vain. Varmasti löytyy mieluisia.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!