8.10.2018

Vieläkin lisää eläinkolikoita

More coins with animals. The dolphin was "fished" from hand soap bottle, and almost all the other parts of these cards were cut from magazine ads.

Tässä tulee lisää eläinaiheisia AT-kolikoita. Kaiksi ensimmäistä vaihdettavissa.
"Delfiinisukellus"- nimisen kortin delfiini ja kalaparvi on ongittu käsisaippuapullosta, joten kortin pinta on muovikalvoa. Kiinnittämiseen käytin kaksipuolista tarrakalvoa. Taakse laitoin lehtikuvasta leikatun lähikuvan veistoksesta, jonka uurrettu metallinen pintakuviointi toi mieleeni pyörteilevän veden. Vesikasveiksi liimasin vihreitä perhonsidontahöyheniä ja ilmakupliksi pienet timantit. Kolikon reunat voitelin metallinsinisellä akryylimaalilla.
"Keisarin hevoset" -kortissa on historiankirjasta leikattu (muistaakseni) Julius Caesarin kolikko ja Sinellin julistemainoksesta leikattu ja revitty hevoskuva. Pohjapaperi on sekin lehtikuvaa. Taustalle laitoin kirjansivusta stanssattuja havuja ja alareunaan ruskean höyhenen, jonka päällä on ruskeat timantit ja beigenvärinen paperikukka, jonka keskellä on Sinooperin loppuunmyynnistä ostettu metallikukka haaraniittikeskustoineen. Reunoille pyyhkäisin mustetta.
"Ketunpoika" on leikattu jostakin lehtimainoksesta. Talvimaisema on jostain vanhasta julistemainoksesta ja mielestäni kuin tehty ketun taustaksi. Pohjalla on myöskin lehdestä leikattua märkää asvalttipintaa. Tylsän valkoiseksi jääneeseen kohtaan leikkasin valkoisen pitsin. Reunoille laitoin gessoa. Kortti meni Siskolle.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!