4.10.2018

Jääkarhunpentuja kolikoissa

Ice bear cubs and blue tones in an ATCoin trio.

Minulla sattui olemaan kolme lehdistä leikattua kuvaa jääkarhunpennuista, joten  niistäkin sai yhteensopivan keräilykolikkotrion. Kaksi alinta korttia vielä vapaana.
"Jääkarhunpentu" on leikattu Sinellin julistemainoksesta ja sen taustalla on kahta eri lehtimainosta. Alareunan lumikuningattarella ei oikeasti roiku keltaista viisaria nenästä, vaan huulten hieman lämpimämpi väritys näyttää valokuvissa jostain syystä tuollaiselta! Taustan yläosassa on stanssattua lumihiutalekiekuraa ja muualla ääriviivatarra- ja lävistimellä napsaistuja hiutaleita. Hiutaleiden keskustoissa on timantit. Sininen hiutale oikeassa reunassa on lumikuningattaren valtikan päässä, ja sen keskelle laitoin tähdenmuotoisen timantin. Reunoille pyyhin lumiainetta.

"Jääkarhuprinssi" lumisine makuupaikkoineen on leikattu jostain mainoksen T-paidasta. Kiinnitin sen neliönmuotoiseen kuviokartonginpalaseen, jonka olen saanut askartelukaverilta vaihdon yhteydessä. Alareunassa on suikale gelliprintattua hopeanhohtoista paperia. Taustalla porottava aurinko pilvineen tuo minusta tähän korttiin hiukan kantaaottavuutta, koska se vie ajatuksen jäätiköiden sulamiseen. Glitterpintainen lumihiutale on valmisleike ja sen alla on kuultopaperikukkanen. Kangastarrakruunut olivat alelaarilöytö, ja tämä oli ensimmäinen kruunu, jonka käytin. Muutama paljetti ja lumiainereunat piti tietysti vielä lisätä.

"Pentujen lumileikit" on taas julistemainoksesta leikattu. Taustalla taas taivasta. Koristeina sydänpitsiä, timantteja, palapelinpala (taas kantaaottavuutta?), sinisiä höyhenhaituvia ja lumihiutaleleike sekä timantteja. Kiekura hiutaleen alla on puolikas chipboard-kulmakoriste. Reunoilla näyttää tässä kortissa olevan gessoa.

4 kommenttia:

  1. Kylläpä ovat suloisen kauniita kaikki kolikot :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Ylin kortti lähdössä Sailalle. Jostain syystä en aina saa kommentoitua blogeihin kännykällä.

      Poista
  3. Suloiset karhunpennut ja ihanan raikasta tunnelmaa näissä kolikoissa.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!