31.1.2021

Kortteja 2020: eläin-ATC:itä

I've made many ATC:s using these cute postcard ad images and paper strips.

Viime vuonna tein paljon ATC:itä näistä korttimainoksista leikatuista söpöistä kuvista, jotka toimivat hyvin silppusuikaletaustojen kanssa. Korttien alla lukee, ovatko ne vaihdettavissa.

"Kurre ja kaverit" on vapaana. Kuva on irrotettu mainoksesta neulaamalla. Taustan leveät suikaleet ovat kuviopaperia ja kapeat gellipainettuja. Koristeina nauha ja kukkarykelmä stanssatuilla lehdillä ja erilaisilla heteillä. Isomman kukan varren kieputin spiraaliksi. Kortin reunoilla on vaaleanpunaista akryylimaalia.
"Sadepäivän unelmia" on vaihdettu. Kuva ja sen gellipainetusta paperista tehty kehys on stanssattu muotoonsa. Taustalla on kahta kuviopaperia ja niiden rajalla läpikuultava pilkkunauha. Jatkoin kuvan sadetta kolmella hologrammihohteisella muovipisaralla ja lisäsin nurmikolle mustia kynsitarrakukkia. Oikeaan kulmaan löin kukanmuotoisen sirkkarenkaan ja ripustin siitä roikkumaan helmistä ja tekstiriipuksesta kokoamani härpäkkeen. Alaosan tasapainottaa rusettinauhasta leikattu rusetti. Reunoilla hopeanväristä maalia.
"Kettu juoksi yli kukan" on vaihdettu. Kuva on leikattu. Taustalla yksi kuviopaperi, jonka oikeassa reunassa oli reunakuviointia. Yläosaan kieputin leveän läpikuultavan perhoskuvioisen nauhan, jonka  päälle laitoin ruusurusetin. Yhden pikkuperhosen leikkasin myös irti kuviopaperista ja kiinnitin pupun yläpuolelle. ATC:n lareunassa kulkee taustapaperin värinen kapea pitsi. Alakulmiin laitoin kulmakiekuraleikkeen ja kukkapaperista lävistetyn kukan kukkahaaraniittikeskustalla. Reunoilla ruskeaa mustetta.
"Onni ja Mansikki" on vapaana. Kuva on leikattu. Taustalle löysin hauskasti aitakuviota toistavaa gellipainettua paperia, jossa on himmeää kultakimallusta. Kuusileikkeen olen stanssannut jossain tapahtumassa alkujaan kuviollisesta vihreäpohjaisesta paperista, jonka nyt värjäsin musteella kauttaaltaan vihreäksi. Ylös laitoin valkoisen pitsin ja pääskyleikekuvan, alas kimalteista kukkarivinauhaa timanttikeskustoilla ja nurmikolle kukkakynsitarroja. Reunoilla kullanväristä maalia.

"Pupunen" on vapaana. Kuva on stanssattu. Taustapaperisuikaleita on kokonaista kuusi, lisänä kapea nauha ja leveähkö kaksivärinen pitsi. Nauhaan solmin rusetin ja kokosin siitä roikkumaan taas helmistä ja sydänriipuksesta härpäkkeen, johon pupun katse kivasti kohdistuu. Reunoilla valkoista maalia.

 
"Kesävarpunen" on vapaana. Kuva on revitty, taustapapereita viisi, lisukkeina läpikuultava nauha ja kolme leikekuvaa vihkosesta: naisen kuva, jonka kohotin kohotarrapalalla, ruususuikale ja ruusu, jonka kukan kohdalla myöskin kohotarraa. Reunoilla valkea maali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!