13.9.2009

Kollaaseja ja prässättyjä kasveja

Repimällä ja liimaamalla toteutettu syntymäpäiväkortti kirkkaanvärisistä tulostuspapereista, numerot leikattu mustasta kartongista ja koristeena foliotähtiä. Malli Vivienne Bolton: Kortintekijän iso ideakirja.
Äitienpäiväkortissa lehdestä leikattuja vadelmia, rypistettyä foliota, muistikirjasta leikattu vaaleanpunainen suikale, kuviosaksilla leikattu tulostuspaperi ja alhaalla foliosydänten alle liimattu untuvatyynystä karanneet untuvat.
Hääkutsumme vuodelta 2002 oli näin yksinkertainen, koristeena ainoastaan aikakauslehdistä kuviolävistimellä leikatut perhoset. Jutun juju olikin taustapaperissa, jonka tein itse valkoisista ja vaaleanpunaisista tulostus- ym. papereista. Vaaleanpunainen väri näyttää kuvassa sameammalta kuin luonnossa. 
Syntymäpäiväkortin timanttitarrakuvion alla olevaan itse tehtyyn paperiin käytin valkoisia ja vaaleanpunaisia tulostuspapereita ja Online-kuponkeja, harmittavat keltaiset läikät ovat tulleet kukan terälehdistä, joita ei edes näy tässä arkissa.
Seuraavan paperin teinkin sitten keltaisen sävyissä, ja kuvassa olevasta arkista tuli niin paksu, että se kävi korttipohjaksi sellaisenaan. Yksinkertaisessa syntymäpäiväkortissa prässätty vaahteranlehti.
Vaahteranlehdistä on koottu tämäkin yksinkertainen kortti. Yksi varsista on vuosien saatossa hukkunut.
Lisää kuivattuja kasveja, värien ilotulitusta ja kuviosaksien käyttöä. Näistä syntyi isänpäiväkortti.
Haalistunut pensashanhikin kukka tulppaanin terälehtien päällä, nurkat koristeltu kulmalävistäjällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!