22.9.2009

Vauvaonnitteluja 3-D-kuvista

Minäkin halusin kokeilla valmiiden LeSuhin 3-D-kuvien leikkelyä ja kokoamista ja ihan mukavaahan se on - varsinkin kun pääsee kortin sommitteluvaiheeseen. Tässä kortissa oikealla Tiimarin kuviopaperia, nurkissa saman puulaakin valokuvakulmatarrat, joista olen leikannut taskuosan ylitulleen läpinäkyvän reunan pois. Paperipitsi leikattu Fiskarsin boordilävistimellä, päällä oleva nauha on paidan sisältä irtileikattu ripustuslenkki.
  
Sinisessä nallekortssa taustalla kuplamuovilla leimattua vaaleanvihreää paperia ja tummansinistä banaanipaperia Harrasteesta ostamastani paketista. Sydän ja boorditarra reunassa ovat Tiimarin skräppäystarrasetistä.
Hopeanvärisen Tiimarin korttipohjan päällä pala tyttären huoneen kohokuvioista (keiju)tapettia ja valkoista aaltopahvia.
Kuvan alla kultaista askartelufoliota ja valkoinen kattauspaperi, vai miksi noita kutsutaan? Paperi Luontoliiton, kulmien ääriviivatarrat Sinellistä. Neutraali kortti, kun ei tässä vaiheessa vielä tiedetty sukupuolta.
Kummipojan syntymäonnittelukortissa kuvan taustalla kohokuvioinen kuultopaperi aarrelaatikostani, sininen paperi ja raidallista pojan huoneen nalletapettia, jonka nalle muuten kurkistaa takakannen keskellä. Fiskarsin boordilävistäjällä kuvioidun keltaisen paperin päällä kolme muovikukkaa Askartelukerhon tutustumispaketista, kukkien keskellä kukanmuotoiset ääriviivatarrat. Kulmissa myös Sinellistä hankittuja ääriviivatarroja ja alaosassa Askartelukerhon läpikuultava nauha, jota en viitsinyt kiinnittää kuin reunoista, ettei teippi näkyisi.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Sanna vierailusta sivuillani! Kauniita kortteja olet tehnyt!
    Kysyit kuvista joita käytän korteissa, "läpinäkyvät". Niitä ja paljon muuta ihanaa löydät Arkkikaupasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leila! Siellähän noita näyttääkin olevan!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!