13.9.2009

Konfirmaatiokortteja

Konfirmaatiokortti miehen kummipojalle 2008. Hopeanvärinen korttipohja Tiimarista, samoin kuin keskellä oleva lahjanauha. Vasemmassa reunassa on mattamustaa kankaantapaista ja ristin muotoon liimatut koristetimantit. Nauhan alla vielä kuviosaksilla koristeltu paperisuikale.
Tapanani on koristella myös korttien takakansi ja signeerata ne etunimelläni ja vuosiluvulla. Tämän kortin taustalla samaa mustaa "kangasta" ja itsetehtyä keltaista paperia, jossa on pintakuviona hopean- ja kullankirjavaa servettiä. Risti on piirretty hopeanvärisellä kohovärituubilla ja viimeistelty foliotähdellä.
 
Samana vuonna pääsi ripille myös oma kummityttöni, jonka kortti on tässä. Kotipihastamme poimitut, prässätyt orvokit on kiinnitetty kontaktimuovilla kalvolle korttipohjan kartonkiin leikkaamani aukkoon. Aukosta näkyy sisäosan lankakuvioinen paperi, joka taitaa olla taas Tiimarista, kuten myös aukkoa reunustava pinkki hohtava ryppypaperi. Risti on leikattu hopeanvärisestä tarrasta ja teksti on ääriviivatarra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!