14.2.2011

Ihanaa ystävänpäivää!

Haluan toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille kortteiluystävilleni ja blogissani piipahtaville! On ihanaa, kun saa jakaa hienojen ihmisten kanssa tämän muuten niin erakkomaisen harrastuksen. Sain jopa postitse pari yllätyskorttia tänään, jotka säilytän aarteinani. Sopivan tilaisuuden tullen yllätän vielä takaisin päin... Tälle päivälle en valmistanut perinteistä ystävänpäiväkorttia, vaan kokosin Koukussa kollaaseihin -haasteeseen rakkaus-aiheisen ATC:n: "Sinä siellä, minä täällä".
Lähdin liikkeelle tuosta lehdestä leikkaamastani maisemataustasta, ja halusin kokeilla, onnistuisiko näin kirkkaita värejä käyttämään vintagehenkisessä kortissa. Tuo vihreä väri hyppää kuvassa enemmän silmille kuin luonnossa. Mieshahmo on koulukirjasta leikattu ja naistaulu Kodinykkösen mainoksesta. Kumpikin katsoi niin kaihoisasti kaukaisuuteen, että halusin yhdistää heidät samaan ATC:hen kuvaamaan monelle niin tuttuja tunteita, joita rakkaasta erossa oleminen herättää.
Koristeeksi en käyttänyt muuta kuin kimalletta tytön hattuun, pitsinpätkän kuvan reunaan, ruskean tarrapohjaisen nauhanpätkän kortin alareunaan, ja kaksi sirkkarengasta sekä lakanasta revityn nauhan, joilla kiinnitin irti leikkaamani palan taustasta roikkumaan kortin reunaan. En ole ihan tyytyväinen väritykseen, mutta aika innoissani tuosta palapeli-ideasta, joka on tämän kortin "se jokin". Kortti saa uuden kodin Vilimarikan luota.

2 kommenttia:

  1. Hei Sanna:)
    Ihania kortteja sulla niinku aina:)
    Se swap moka oli minun oma, huomasin jälkeenpäin. Vanhasta tottumuksesta jaoin kortit niin että kaikille tuli myös 1 oma kortti, tietenkin siinä silloin jäi yksi rivi tyhjäksi:( nolottaa tietenki ku mahoton mutta vahingosta viisastuu!

    VastaaPoista
  2. Onpas veikeä ja hieno atc-kortti! Kiinnostaisiko vaihto? Tämän haluaisin. Katson muitakin vielä. Jos et löydä minun huvenneesta listastani mitään, kerro toiveesi ja teen vaihtarit. Vapaat korttini löydät blogini yläpalkista vapaasti vaihdettaviin eri sivulta.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!